Trollsjögården

Trollsjögården ligger till väster i Eslöv i ett naturskönt område nära Trollsjön.

Ansök om vård- och omsorgsboende eller biståndsbedömt trygghetsboende

Lägenheterna

Lägenheterna är fördelade på två våningar och det finns en fin innergård med springvatten och riklig växtlighet som ger en stunds avkoppling. Lägenheterna består av ett rum med sovalkov, en stor rymlig toalett med dusch och en köksenhet med kylskåp. Alla lägenheter är utrustade med trygghetslarm. Möblerar gör du med egna möbler som ger dig hemkänsla, trivsel och trygghet. Säng och madrass tillhandahåller boendet. Som hyresgäst får du ett eget kontrakt som gäller enligt hyreslagen.

Vid dödsfall gäller en månads uppsägning av hyreskontraktet.

Hemförsäkring för hyresgäster i vård- och omsorgsboende

Som hyresgäst i ett vård- och omsorgsboende är du ansvarig för att teckna den/de försäkringar som krävs för ditt boende. Hemförsäkring ingår inte i ditt boende, utan du är alltså själv ansvarig för att teckna en hemförsäkring.

Även en bra hemförsäkring kan behöva kompletteras utifrån de behov som just du har. En allriskförsäkring, ibland kallad oturs- eller drulleförsäkring, kan vara lämplig att teckna ifall du råkar ut för något som den vanliga boendeförsäkringen inte täcker.

Kontakta ditt försäkringsbolag för att få korrekt information om vilken typ av försäkring/försäkringar som är lämpligast för dig som hyresgäst i ett vård- och omsorgsboende.

Mat och dryck

Maten är en upplevelse för välbefinnandet och vi strävar efter att måltiderna ska vara trevliga och smakfulla. Maten tillagas och levereras från vårt kök på Kärråkra. Måltiderna serveras huvudsakligen i matsalen men du väljer själv om du vill äta där eller i din lägenhet.

Läs mer om våra måltider

Personal

Hos oss finns personal tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut besöker boendet varje vecka och utifrån behov. Sjuksköterska finns på plats vardagar under dagtid och läkare finns knuten till boendet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window