• Ny information om bron vid Ellinge/Gryby

  Tyvärr har det upptäckts bärighetsproblem med bron mellan Ellinge och Gryby under reparationerna. Därför kommer nu vägen att behöva vara avstängd längre. I nuläget har vi ingen tidsangivelse när bron är säker för trafik igen.

 • Vägen mellan Ellinge och Gryby avstängd på grund av broreperation.

  V.46 kommer vägen mellan Ellinge och Gryby vara avstängd på grund av broreperation. Detta arbete beräknas börja måndag den 11/11 kl 7:00 och vara klart fredag kl 16:00. Ingen genomfart vid vägarbetet. Följ orange vägvisning.

 • Fällda körsbärsträd i Stadsparken, Eslöv

  Tyvärr har vi tvingats ta bort två stora körsbärsträd i Stadsparken. Träden hade större angrepp av röta och riskerade att falla. Träden utgjorde därför en betydande säkerhetsrisk.

 • Trafiksäkerhetsåtgärder på Skolgatan

  Eslöv kommer att utföra trafiksäkerhetsåtgärder på Skolgatan mellan Odengatan och Villavägen (utanför Ekenässkolan och Västra skolan). PEAB är den entreprenör som har upphandlats för arbetet. De kommer att bygga ett nytt övergångsställe med farthinder i höjd med Rosengången. Dessutom kommer en gångbana byggas i befintlig bussficka längs med östra sidan av Skolgatan. Alla boende kommer under...

 • Fiberarbeten i Löberöd till och med oktober

  I Löberöd utförs fiberarbete fram till och med 31/10.

 • Ny belysning i Trollsjöområdet som främjar djurlivet

  Nu har de nya lamporna kommit på plats i Trollsjöområdet. Numera är det upplyst hela vägen runt de två sjöarna/dammarna. De nya lamporna släcks under natten för att skapa en naturligare miljö för fladdermössen och andra djur. Lamporna släcks vid olika tider beroende på årstid.

 • Gatorna på Bäckdala

  De nuvarande byggatorna på Bäckdala-området kommer att färdigställas när alla tomter är bebyggda. Det återstår tomter längst västerut i kvarteret. Dessa är sålda och inflyttning i de kommande husen beräknas ske under år 2020.

 • Skadegörelse av fontäner i Eslöv

  Fontänerna på Stora torg, i stadsparken och vid Trekanten har upprepade gånger utsatts för skadegörelse under den senaste tiden. Därför har de tidvis varit tömda på vatten. Imorgon fredag 9 augusti kommer vi förhoppningsvis att kunna starta fontänen på Stora torg igen. Nästa vecka (v 33) kommer även de andra två fontänerna att sättas igång.

 • Studsmattan och repen på lekplatsen i Trollsjön

  Tyvärr så utsätts lekplatsen i Trollsjön för upprepad vandalism. Repen som ska vara ett inspringningsskydd runt gungorna skärs av gång på gång. Nu kommer vi att sätta en kedjor där istället. Det blir inte riktigt överensstämmande med temat, men för att inspringningsskyddet ska fungera som tänkt gör vi så här. Studsmattan är det i sig inget...

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window