• Kabelfel på gatubelysning på Väster i Eslöv

  Sedan en vecka tillbaka fungerar inte gatubelysningen på Väster i Eslöv. Framför allt är det gatorna Åldermansvägen, Halabacken, Gillesvägen och Långåkravägen som är drabbade. Vattenfall har konstaterat att det rör sig om ett kabelfel. Tyvärr är det så att när det gäller just kabelfel, kan det ta lång tid innan man hittar felet, men felsökning...

 • Snart höstmarknad, p-förbud och ändring av busshållplatser 23-30/9

  Nu är det snart dags för årets höstmarknad. Därför blir det parkeringsförbud på Föreningstorget 23/9 kl. 08.00 – 30/9 kl. 23.59. Dessutom kommer det att vara parkeringsförbud på Kanalgatan mellan Föreningstorget och Repslagaregatan 28/9 kl. 18.00 – 30/9 kl. 23.59. På Torpstigen blir det den här helgen förbud mot att både stanna och parkera (28/9...

 • Ingen trafik på bron vid Ellinge slott 17/9-28/9

  Väg 1263, från korsningen mellan väg 1263 och 1264 till korsningen mellan väg 1263 och väg 1268 är avstängd för all trafik mellan 17-28 september 2018. Detta för att broräcket på bron ska renoveras. Arbetet utförs av Gösta Ahlquist Entreprenad AB. Svårt att förstå var? Titta på kartan, så blir det tydligare!

 • Asfaltering på Västra Sallerups byaväg, Eslöv

  Asfaltering kommer att ske på Västra Sallerups byaväg, vid rondellen, i Eslöv 2018-09-18. Endast ett körfält kommer att vara öppet och trafiken regleras med vakt. Arbetet kommer att utföras av Peab.

 • Grävning på Kvarngatan i Marieholm 10/9-10/12

  Grävning kommer att ske i trottoar och gata vid Kvarngatan i Marieholm under perioden 2018-09-10—2018-12-10. Det är VA Syd som ska förnya vattenledningen. Man kommer att gräva i delen från informationsplatsen och söderut till korsningen Kvarngatan/Västergatan.

 • Nya grusgångar på flera håll i kommunen

  Just nu håller Eslövs kommuns entreprenörer på att renovera grusgångar på flera håll i kommunen. Grusgångarna i Sundelius park i Marieholm, lekplatsen i Stehag och Husarängen i Eslöv är gjorda. I skrivande stund är det Stadsparken i Eslöv som får nya grusgångar. Löberöds torg och vid Rolsbergavägen kommer att åtgärdas i början av oktober, liksom...

 • Rutschbanan i Trollsjön öppen igen

  Fallunderlaget vid rutschbanan i Trollsjön är lagat, så nu är det fritt fram igen för alla åksugna barn!

 • Stenberget åter öppet

  Stenberget är nu lagat efter vandaliseringen och staketen har tagits bort.

 • Delar av parkeringarna på Storgatan mot Medborgarhuset är avstängda

  Till och med 2018-12-21 är en del av parkeringen på Storgatan, mitt emot Joel Sallius plats, avstängd. Detta med anledning av att Trafikverket använder ytan för byggetablering. Efter den 21 december kommer parkeringarna åter vara tillgängliga.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.