Sommar i Eslöv

Sommar i Eslöv är kultur och evenemang under juni, juli och augusti.

Medborgarhuset sett från norr
Medborgarhuset sett från norr
Turism, sevärdheter i Eslöv

I stadshusets kontaktcenter hittar du vår turistinformation. Här kan du få tips och vägledning av kunniga medarbetare som gärna hjälper till och svarar på frågor.

Evenemang

Det händer massor saker i Eslövs kommun. Vi samlar både det vi själva arrangerar men också föreningars eller andra aktörers evenemang i vår kalender. Här kan du också tipsa oss om evenemang.

Kvinna som gör ett danssteg i luften
Kvinna som gör ett danssteg i luften
Aktiviteter på loven

Det händer alltid roliga saker på loven! På denna sida samlar vi aktiviteter och publicerar lovprogram.

Idrott, motion och friluftsliv

I Eslövs kommun har du stora möjligheter till en aktiv fritid. Idrottsanläggningar för både planerade och spontana aktiviteter, vackra naturområden, och många olika föreningar att engagera sig i.

Eslövs stadsbibliotek
Eslövs stadsbibliotek
Bibliotek

I Eslövs kommun finns ett stadsbibliotek och fem filialbibliotek. På bibliotekens webbplats hittar du information om de olika verksamheterna och allt biblioteken har att erbjuda, både digitalt och på plats.

Fyra bilder som förställer kulturskolan och verksamheter, piano, konst och dans
Fyra bilder som förställer kulturskolan och verksamheter, piano, konst och dans
Eslövs kulturskola

Välkommen till Eslövs kulturskola. På kulturskolan kan alla som är mellan 3 och 18 år välja mellan cirkus, dans, teater, musik, film och konst.

Ung i kommunen

Här har vi samlat information för dig som är ung i Eslövs kommun. Du hittar länkar om fritidsaktiviteter och kultur men också om arbete och vem man kan vända sig till om man behöver någon vuxen att prata med.

Arkiv och släktforskning

Information kommunens arkiv, bildarkiv och släktforskning.

Mötesplatser

Mötesplatser för olika aktiviteter, åldrar och intressen. För möten och konferenser finns ett antal lokaler att hyra, bland andra Medborgarhuset som fungerar för allt från teaterföreställningar till föreningsmöten.

Föreningar och studieförbund

I Eslövs kommun finns det många föreningar och studieförbund inom olika områden. I föreningsregistret kan du söka efter föreningar som du är intresserad av. Läs om hur du bildar en förening.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window