Ölycke entré

Ölycke

Ölycke ligger i Löberöd granne med vårdcentral och apotek. Mataffär och bankomat finns en bit ner på Storgatan.

På Ölycke finns tre olika boendeformer:

Ansök om vård- och omsorgsboende eller biståndsbedömt trygghetsboende

Lägenheterna

Alla lägenheter finns i ett plan. Det finns en fin innergård som där du gärna kan sitta i när andan faller på. Det finns uteplats till varje avdelning.

Lägenheterna består av ett rum med sovalkov, toalett med dusch och en köksenhet med kylskåp. Möblerar gör du med egna möbler som ger dig hemkänsla, trivsel och trygghet. Säng och madrass tillhandahåller boendet. Som hyresgäst får du ett eget kontrakt som gäller enligt hyreslagen.

Mat och dryck

Maten är en upplevelse för välbefinnandet och vi strävar efter att måltiderna ska vara trevliga och smakfulla. Måltiderna lagas i köket på Ölycke vårdboende. Du väljer själv om du vill äta i vår matsal eller i din lägenhet.

Läs mer om våra måltider

Kontaktperson

Vid inflyttning får du en egen kontaktperson som är den som har det speciella ansvaret för just dig och dina behov.

Personal

Hos oss finns personal tillgänglig dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut finns på boendet och utifrån behov. Sjuksköterska finns på boendet dagtid under vardagar och läkare finns knuten till boendet.

Hemförsäkring för hyresgäster i vård- och omsorgsboende

Som hyresgäst i ett vård- och omsorgsboende är du ansvarig för att teckna den/de försäkringar som krävs för ditt boende. Hemförsäkring ingår inte i ditt boende, utan du är alltså själv ansvarig för att teckna en hemförsäkring. Även en bra hemförsäkring kan behöva kompletteras utifrån de behov som just du har. En allriskförsäkring, ibland kallad oturs- eller drulleförsäkring, kan vara lämplig att teckna ifall du råkar ut för något som den vanliga boendeförsäkringen inte täcker. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få korrekt information om vilken typ av försäkring/försäkringar som är lämpligast för dig som hyresgäst i ett vård- och omsorgsboende.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window