Infifrån Carl Engström-skolan

Carl Engströmgymnasiet

Mitt i centrum och två minuter från tågstationen står vårt nya gymnasium.

Bilden visar Carl Engström-skolans fasad och torget utanför byggnaden. Loggan syns på byggnaden.

Allmän information från Carl Engströmgymnasiet med anledning av corona och covid-19

Här får du som vårdnadshavare och elev på Carl Engströmgymnasiet information

När du söker till våra utbildningar kommer du att mötas av moderna klassrum med ny teknik, ett härligt ljus och luftig atmosfär och gott om plats för både elever och lärare. På entréplan möts du av ett välkomnande café och ett modernt bibliotek.

Läs mer om våra utbildningar

Nyfikna tillsammans!

Vårt samhälle behöver människor som vågar tänka nytt, möta utmaningar, ta egna initiativ och utveckla ny kunskap. Vi är övertygade om att alla har kapacitet att forma sin egen framtid och bidra till samhället. Vi har höga förväntningar på både våra elever och vår personal och vi tror på att alla vill utvecklas. Vi tar ansvar för elevernas lärande och tillsammans vill och kan vi göra skillnad!

Vi är en skola där alla blir sedda och får möjlighet att utvecklas. Vår undervisning bygger på forskning och beprövad erfarenhet och utgår från ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window