Trygghetsvandring

Syftet med trygghetsvandring är att göra iakttagelser, notera och förbättra de platser som känns otrygga. En trygghetsvandring ska stötta det brottsförebyggande arbetet så att alla ska uppleva att det är tryggt och trevligt där vi bor, jobbar och utöva fritidsaktiviteter.

Trygghetsvandringar genomförs på olika platser i Eslövs kommun. På trygghetsvandringarna deltar olika aktörer så som kommunalråd, polis, räddningstjänst, företagare och privatpersoner.

Alla kan delta

Alla är välkomna att delta i trygghetsvandringarna men ibland har vi fokus på trygghet för vissa grupper. Genom att vara med på en trygghetsvandring skapar du förutsättningar för trygghet och trivsamma miljöer i din närhet.

Sedan 2002 har det genomförts trygghetsvandringar runt om i Eslövs kommun. Dessa är en viktig del i det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window