Göingevägen 22

På Göingevägen 22 finns korttidstillsyn med inriktning på ungdomar som tillhör högstadie- och gymnasieåldern och unga vuxna med rätt till insatser enligt LSS.

På dagarna är ungdomarna i skolan eller på olika dagliga verksamheter. Verksamheten bedrivs före och efter skoldagen och utifrån behov under lov och studiedagar.

Aktiviteter

Våra aktiviteter varierar utifrån vem som är hos oss och vi samarbetar med andra arrangörer. Sommartid erbjuder vi aktiviteter som dagläger i olika föreningsanläggningar, badutflykter och mycket annat.

Frånvaro och sjukanmälan

Det är viktigt att ungdom deltar i den aktivitet som de har anmält sig till. Om ungdomen inte kommer till aktiviteten kontaktar vi föräldrarna.

Vid sjukdom anmäler ni detta på telefon 0413-627 16 snarast möjligt. Om ingen svarar lämna ett meddelande på vår telefonsvarare. Frånvaro av annan orsak meddelas snarast möjligt, men senast två veckor i förväg till ovanstående telefonnummer.

Lämna meddelande på telefonsvararen om vi inte har möjlighet att svara. Frånvaro ska meddelas annars debiteras måltidsavgifter för aktuella dagar.

Lov och studiedagar

De aktiviteter vi arrangerar på lov baseras på antalet ungdomar som anmäler behov av korttidstillsyn.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window