Tillgänglighet på badet

Karlsrobadet är tillgänglighetsanpassat, så att alla som vill komma till oss kan göra det.

Dörröppnare

Vid entréerna, men även inne i huset, finns det ett stort antal dörröppnare. Tryck på knappen i tre sekunder, så öppnas dörren.

Omklädningsrum

Det finns anpassade, enskilda omklädningsrum för en person med assistent och ett könsneutralt omklädningsrum. Det finns även anpassade toaletter inne på avdelningarna.

Hiss till vattenrutschbanorna

I tornet till vattenrutschbanorna finns det en tillgänglighetsanpassad hiss.

Rullstolar, britsar och duschstolar

Har du ett behov av att använda rullstol/duschstol i våra våta utrymmen så finns det två olika typer. En typ är den traditionella våtrullstolen i plast, med hål i sittytan och fotstöd. Det finns också duschbritsar.

Liftar vid förflyttning

För att underlätta förflyttningen från den personliga rullstolen till de rullstolar som används i våra våtutrymmen finns det två liftar med tillhörande segel. Har du ett eget segel får du gärna ta med detta och använda det. Väl inne i badet så finns det möjlighet att få hjälp ner i våra bassänger. Vi har en portabel lift som vi använder för att sänka ner dig i vattnet. Du säger bara till i receptionen så hjälper vi dig.

Trappa ner i bassängen

I äventyrsbadets strömkanal finns en trappa (i stället för stege) ner i bassängen. Den leder ut i vågbassängen. Strömkanalen kan stängas av tillfälligt vid behov.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window