Karlsrobadet

På Karlsrobadet finns ett inomhusbad med äventyrsdel, och ett utomhusbad som är öppet på sommaren. Hela Karlsrobadet är tillgänglighetsanpassat, så att alla som vill komma till oss kan göra det.

Karlsrobadet är tillgänglighetsanpassat så att alla som vill besöka oss kan göra det. Det finns dörröppnare, både till entrén och inne i byggnaden. Vi har hiss till rutschkanorna inomhus och lift för hjälp att komma ner i bassängerna. Liften är flyttbar, och kan användas både inomhus och utomhus. Det finns även ett enskilt omklädningsrum för en person med assistent.

Säkerhet på badet

Säkerheten på badet är vårt viktigaste uppdrag. Om du som besökare följer våra säkerhetsregler och lyssnar till instruktioner från badvärdarna, hjälps vi åt att göra badet till en trygg plats. De viktigaste reglerna är:

  • Lyssna alltid på badvärdarna.
  • Duscha alltid med tvål innan du badar.
  • Lämna din telefon i skåpet.
  • Du som förälder får aldrig lämna ditt barn utan uppsikt.
  • Barn som besöker badet utan vuxen ska förutom ålderskravet på 11 år också vara simkunniga. Du är simkunnig när du kan simma 200 meter, varav 50 meter på rygg.

Åldersgräns

På Karlsrobadet har vi åldersgräns för att få bada själv utan vuxens sällskap. Det krävs att barnet har fyllt 11 år och är simkunnigt. Som simkunnig räknas barnet om hen kan simma 200 meter, varav 50 meter på rygg.

Låsa skåpen

Det finns skåp i omklädningsrummen som du kan låsa in dina saker i medan du badar. Har du inget hänglås med dig, finns det att köpa i receptionen för 60 kronor. Karlsrobadet ansvarar inte för medhavda värdesaker och kläder.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window