Öppettider

Här hittar du öppettider för Karlsrobadet. På Karlsrobadet finns en simhall, en äventyrsdel och friluftsbad på sommaren. 

Kassan på stänger alltid 60 minuter och bassängerna 30 minuter före badets stängningstid.

Begränsat antal badgäster för att minska smittspridning

I och med de nya restriktionerna som har införts på grund av pandemins spridning, begränsas antalet besökare på Karlsrobadet till 50 personer.

Under tider då vi har simundervisning kan det bli svårare att komma in på badet eftersom vi måste räkna in simskolornas besökare i maxantalet på 50 personer. Simundervisning är förlagd till kvällar måndag till fredag och förmiddagar lördagar och söndagar.

Max 50 badgäster på vardagar

På vardagar begränsas antalet besökare till 50 personer. Det betyder att vi kan behöva neka besökare inträde, om det är fler än 50 gäster samtidigt på badet. På vardagar har vi inga badpass.

Badpass på helger

För att försöka göra badet tillgängligt för så många på helgerna, har vi infört badpass.

Badpassen är 1,5 timme + 30 minuter för dusch och ombyte. Det betyder att om man går in exempelvis kl. 9.00 och badar fram till kl. 10.30, har man 30 minuter på sig att duscha och byta om för att vara ute till kl. 10.00.

Tider för badpass

  Pass 1 Pass 2 Pass 3
Lördag 9-10.30 11-12.30 13-14.30
Söndag 11-13.30 14-15.30

Tyvärr kan du inte boka badpass. Badet har flest besökare på helger och något lägre antal på vardagar.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window