Sommar i Eslöv

Sommar i Eslöv är kultur och evenemang under juni, juli och augusti! Programmet flyttar i år in på en egen hemsida, som du hittar på sommarieslov.se !

Sommaren 2020 kommer inte likna någon annan sommar. Det är mycket som är osäkert och en del som tyvärr är och kommer bli inställt eller begränsas i antal platser. Programmet i sin helhet hittar du på sommarieslov.se. Det är viktigt att hålla kolla där för att få uppdateringar om förändringar, eller för att hitta kontaktuppgifter till arrangörer om du har frågor om ett visst evenemang. Ta hand om dig och andra i sommar!

Sommar i Eslöv presenteras i samarbete med föreningar och andra aktörer i och runt Eslövs kommun. Sponsorer 2020: Skånska Dagbladet och Eslövs Bostads AB.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window