Sommar i Eslöv

Sommar i Eslöv är kultur och evenemang under juni, juli och augusti!

Det är Eslövs kommun som skapar sommarprogrammet tillsammans med föreningar och arrangörer runt om i kommunen. En viktig del av Sommar i Eslöv är att det finns arrangemang på många olika platser i kommunen. För många blir detta en chans att göra sommarutflykter och upptäcka vackra, mysiga och intressanta platser i byar, på landet och i stan.

Se programmet på sommarieslov.se

Vi arbetar ständigt för ökad jämställdhet, bättre tillgänglighet, och bättre anpassningar för miljö och klimat. Vi uppmuntrar både artister och besökare att välja kollektivtrafiken när det är möjligt. Många av arrangörerna är mycket engagerade i sina intressen och sin hembygd, och det skapar en härlig stämning och ett personligt bemötande.

Sommar i Eslöv presenteras i samarbete med föreningar och andra aktörer i och runt Eslövs kommun. Sponsor är Eslövs Bostads AB och Skånska Dagbladet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window