Våra lediga villatomter

Nedan får du information om vilka lediga tomter som kommunen erbjuder till försäljning. För att få mer information om tomten zoomar du in i kartan och trycker på respektive tomt.

Marieholm

Under hösten kommer en ny tomt i Marieholm att erbjudas kommunens tomtkö. Tomten ligger i västra delen av Marieholm på Nygatan. Priset för tomten är 179 760 kr och arean är 568 kvadratmeter. För att få chansen att köpa denna behöver du stå i Eslövs kommuns tomtkö. Om du står i tomtkön kan du anmäla ditt intresse för tomten här senast den 22 oktober 2018. För mer information läs vår informationsfolder .

Löberöd

För tillfället finns det lediga villatomter på Fyrspettsgatan. Tomterna har redan erbjudits till tomtkön och är nu tillgängliga även för personer som inte står i kön. Storleken på tomterna varierar från ca 800-1200 kvadratmeter och priset ligger runt 300 000 kr.

Billinge

I Billinge ligger det tre stycken lediga tomter. En på Rönneådalsvägen och två på Stationsvägen. Tomterna har redan erbjudits till tomtkön och är nu tillgängliga även för personer som inte står i kön. Storleken på tomterna ligger på ungefär 700 kvadratmeter och priset ligger på ungefär 140 000 kr.

Finns det inga lediga tomter av intresse rekommenderar vi dig att hålla utkik efter privata aktörer som säljer tomter.

Klicka här om du vill öppna kartan i ett eget fönster

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window