Bli volontär i Eslöv

Att vara volontär innebär att du engagerar dig frivilligt för andra människor, utan att få ersättning.. Vill du göra skillnad för en medmänniska? Lämna din intresseanmälan via vår e-tjänst nedan.

Volontärinsatser kommer alltid att behövas och din insats betyder mycket för dem du träffar. Att engagera dig frivilligt ger dig också väldigt mycket tillbaka.

Som volontär gör du en insats för andra människor utan ersättning. Du får istället nya upplevelser och erfarenheter samtidigt som du möter människor som du kanske inte träffat annars. Du engagerar dig av eget intresse och får stöd av våra kontaktpersoner inför och under ditt uppdrag.

Du blir försäkrad av kommunen under ditt uppdrag samt under din färd till och från uppdraget.

Anmäl ditt intresse här

Vem kan bli volontär?

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Ha en vilja att engagera dig frivilligt och utan ersättning

Aktuella uppdrag

Promenadinspiratör!

Älskar du att promenera och vill inspirera andra att komma ut på promenader. Då är du den person vi söker!

Att stärka kroppen och att bryta social ensamhet är viktiga ingredienser för att vi ska må bra. Att promenera bidrar till bättre hälsa och att sedan göra det tillsammans med andra, ja, vad kan gå fel?

Nu söker vi dig som älskar promenader och vill förgylla tillvaron för andra. Med våra nätverk och kontakter hjälper vi dig att komma i kontakt med andra likasinnade.

Anmäl ditt intresse här

Ledare till Senior Sport School

Medverka till att inspirera seniorer (60+) att diskutera hälsa och välmående och att prova på olika sportaktiviteter tillsammans.

Anmäl ditt intresse här

Cirkelträning med aktivitetsskyltar

Vill du hålla i lättare cirkelträning utomhus med hjälp av aktivitetsskyltar i Onsjöparken? Du leder träningen tillsammans med andra inspiratörer.

Anmäl ditt intresse här

Väck bouleintresset hos fler

Hjälp oss att väcka liv i boulebanorna på mötesplats Karidal igen!

Är du en glad boulespelare och vill ha fler att spela med? Ta tillfället i akt och bli bouleinspiratör och engagera fler i den härliga sporten på banorna på möteplats Karidal.

Anmäl dig som volontär

Fikavärd

Som fikavärd lär du känna nya människor, både yngre och äldre, du möter nya kulturer och delar med dig av egna erfarenheter och intressen.

Du som fikavärd/volontär får självklart gratis fika!

Anmäl dig som volontär

Seniorgympa med stol

Seniorgympa med stol är ett lättare gympapass som genomförs med hjälp av inspelat material.

Som värd är du hjälper du till med att plocka fram och ställa undan stolar och sätta igång träningsprogrammet som visas via en storbildsskärm.

Anmäl dig som volontär

Så här anmäler du dig

Du anmäler ditt intresse genom att klicka på knappen och fylla i e-tjänsten Intresseanmälan volontärarbete.

Anmäl dig som volontär

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window