Senaste nyheter

 • Lyckad motorträff många lockade ungdomar

  150-talet motorintresserade ungdomar kom när fritidsgården Gasverket i Eslöv arrangerade motorträff. De visade upp 50-talet fordon.

 • Eslövs pridetåg fick fin utmärkelse av LundaPride

  Eslövs pridekommitté på daglig verksamhet hyllas av LundaPride och har tilldelats utmärkelsen Årets hjältar. Daglig verksamhet i Eslöv prisas för sitt initiativ att arrangera pridetåg för funktionsvarierade.

 • Första spadtaget för Lidl i Eslöv

  Det första spadtaget för Lidls butik i Eslöv har nu tagits. Planen är att dagligvaruhandeln ska öppna vid Bergarondellen i februari nästa år. Det innebär ett 20-tal nya arbetstillfällen i Eslöv.

 • Var mycket försiktig om du grillar eller eldar

  Det är just nu väldigt torrt i naturen. Räddningstjänsten Syd avråder därför starkt från att göra upp eld i skog och mark.

 • Eslövs Stora torg nominerat till Svenska ljuspriset

  Eslövs Stora torg har nominerats till Svenska ljuspriset 2023. Tillsammans med fyra andra projekt tävlar torget i kategorin exteriör. I juni presenteras vilka som går vidare i tävlingen och i september delas priset ut.

 • Katarina Borgstrand blir ny förvaltningschef i Eslövs kommun

  Till ny chef för Serviceförvaltningen i Eslövs kommun har kommunstyrelsen den 7 maj utsett Katarina Borgstrand. Katarina började som tillväxtchef i Eslövs kommun 2021. Sedan i höstas har hon varit tillförordnad chef för Serviceförvaltningen och hon fortsätter nu som ordinarie förvaltningschef.

 • Sparåtgärder har gett resultat – bokslutet 2023 visar överskott

  Kommunens resultat landar på 32,3 miljoner kronor. Det är bättre än det budgeterade nollresultatet som baserades på inflationen och kraftigt ökade pensionskostnader. Resultat beror på att nämnderna har genomfört effektiviseringar och på att investeringar skjutits på framtiden.

 • Välkommen att äta lunch med våra måltidsvänner

  Är du trött på att äta ensam? Snart kan du luncha med en av våra måltidsvänner på Kärråkra restaurang. Sätt dig med en volontär och njut av en god måltid i trevligt sällskap.

 • Succé för Eslövs kulturskolas öppet hus

  Flera hundra barn och föräldrar besökte Medborgarhuset och Lilla teatern när Eslövs kulturskola ordnade öppet hus i förra veckan. Barnen fick prova på dans, konst, film, cirkus, teater och alla instrument som kulturskolan erbjuder.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window