Senaste nyheter

  • Uppföljande möte för de drabbade av översvämningarna vid Ringsjön

    På torsdag kväll den 21 mars bjuds de boende i Ringsjöbaden och Sjöholmen vid Västra Ringsjön in till ett uppföljande möte kring översvämningarna. Mötet arrangeras i Stehagskolans matsal klockan 18.30–20.30.

  • Fel i beslut om skolval till förskoleklass

    Tyvärr har felaktiga besked om skolplacering i förskoleklass skickats ut till vårdnadshavare i Eslövs kommun.

  • Fel i fakturor för miljötillsynsavgifter

    I årets fakturor för miljötillsynsavgifter har det tyvärr kommit med ett skrivfel. Fakturorna skickades ut nyligen och felet gäller vilket år som fakturorna är för.

  • Belysning på landsbygden byts för 36 miljoner kronor

    Gatubelysningen längs flera vägar på landsbygden ska bytas ut efter ett beslut av miljö- och samhällsbyggnadsnämnden. Det innebär en satsning på cirka 36 miljoner kronor under de kommande åren.

  • Trygghetslarmen påverkas inte av att Telia stänger ner kopparnätet

    Den 31 mars stänger Telia kopparnätet för fast telefoni och bredband via telefonjacket (ADSL). Det påverkar inte kommunens trygghetslarm eftersom de är anslutna till mobilnätet.

  • Välkommen till jobb- och utbildningsmässan 20 mars

    Du som söker jobb eller utbildning är välkommen till jobb- och utbildningsmässan i Eslöv onsdagen den 20 mars.

  • Skånsk mat hela veckan för de äldre

    Den här veckan serveras festliga måltider med skånska specialiteter på kommunens äldreboenden. Brukarna får njuta av rätter som kapprockasill, brännesnuda eller rabbegröd – de får även testa sina kunskaper i skånska uttryck.

  • Bli måltidsvän och ät med en äldre som vill ha sällskap

    Uppdatering 240313: Tack till dig som anmält intresse för att bli måltidsvän! Vi har fått så många anmälningar att vi för tillfället inte kan ta emot fler. Mer information kommer inom kort.

  • Eslövs kommun söker samarbeten kring Berga trädgårdsstad

    Eslövs kommun söker nu ankarbyggherrar som ska vara med och utveckla den nya stadsdelen – Berga trädgårdsstad. Det är första gången som kommunen provar det ovanliga sättet att hitta samarbetspartners för ett stort utvecklingsprojekt.

  • Translate

    You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

    Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

    Close popup window