Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder måndag den 25 oktober

  Måndagen den 25 oktober kl. 18.00 har kommunfullmäktige sammanträde. Mötet är offentligt och går att följa på plats i Medborgarhuset. På grund av coronapandemin uppmanar vi åhörare att hålla avstånd eller gärna följa mötet digitalt via kommunens webbplats. Sammanträdet sänds direkt och kan också ses i efterhand.

 • Dags att nominera kandidater till Eslövs miljöpris 2021

  Nu är det dags att nominera kandidater till Eslövs miljöpris 2021. Du är välkommen att senast den 20 november föreslå en person, ett företag, en organisation eller en förening som utmärkt sig i arbetet för en bättre miljö.

 • Fullvaccinerade behöver inte längre testa sig från 1 november

  Folkhälsomyndigheten uppdaterar nu sina rekommendationer kring att stanna hemma vid sjukdom och kring testning vid symptom. De nya rekommendationerna gäller från den 1 november. Syftet är att undvika spridning av covid-19 men även luftvägsinfektioner generellt under vintersäsongen, särskilt RS-virus och influensa.

 • Mariamottagningen för unga öppnar i Eslöv varje vecka

  Unga upp till 24 år med alkohol- och drogproblem kan få hjälp på hemmaplan då Mariamottagningen nu finns i Eslöv varje onsdag. Mottagningen finns normalt i Lund men öppnar i Eslöv för att bli mer lättillgänglig och kunna möta Eslövsbornas behov.

 • Dagverksamheten för personer med minnessjukdom utökas

  Under oktober öppnas ytterligare lokaler för dagverksamhet dit personer med minnessjukdom kan komma för att få sysselsättning, gemenskap och stöd. Denna gång på Karidal i centrala Eslöv.

 • Eslövs historia får en egen webbsida

  Eslövs historia har fått en alldeles egen webbplats. På historia.eslov.se samlar vi historierna om Eslöv, våra byar, spännande byggnader och människorna som levt och verkat här.

 • Remmarlöv föreslås få gatubelysningen tillbaka och byarna får dela på 1 miljon

  Remmarlöv får tillbaka sin gatubelysning, byarna får dela på 1 miljon kronor och 300 000 kronor avsätts till ytterligare trygghetsskapande åtgärder i hela kommunen. Det är några förslag som kommunstyrelsen vill genomföra då delårsbokslutet visar att Eslövs kommun har mycket god ekonomi.

 • 12–15-åringar erbjuds vaccin i skolan den 18–29 oktober

  Nu erbjuds även alla barn mellan 12 och 15 år vaccin mot covid-19. Vaccinationerna genomförs i Eslövs skolor den 18–29 oktober. Här är information till alla berörda vårdnadshavare:

 • Utredning om Eslövs bangård

  Som en del av arbetet med att utveckla östra Eslöv har Eslövs kommun låtit ett oberoende konsultföretag titta på om delar av bangårdsområdet skulle kunna flyttas till något annat ställe. Anledningen är att kommunen vill att det närliggande området ska användas för bostäder och kontor.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window