Senaste nyheter

 • Hjälp oss inventera blomrika vägkanter

  Vi vill gärna ha din hjälp att hitta blomstrande vägkanter i vår kommun.

 • Nominera kandidater till årets Byggnadsvårdspris

  Nu är det dags att nominera kandidater till årets Byggnadsvårdspris i Eslövs kommun. Priset delas ut för att lyfta och uppmuntra särskilt värdefulla insatser inom byggnadsvård och byggnadskultur i vår kommun. Till och med den 10 september kan du nominera en byggnad eller plats som du tycker är betydelsefull för Eslövs identitet.

 • Fler kan bada och besöka biblioteken nu när restriktionerna lättar

  Glädjande nog fortsätter antalet smittade och personer som vårdas för covid-19 att minska, samtidigt som antalet vaccinerade ökar. Folkhälsomyndigheten lättar därför ytterligare på i restriktionerna från och med den 15 juli. I Eslövs kommun innebär det bland annat att det inte längre är några begränsningar i antalet besökare på Karlsrobadet och Marieholmsbadet. Dessutom tillåts nu...

 • Motorträff samlade ungdomarna i Löberöd

  På Ölyckeskolan i Löberöd samlades motorintresserade ungdomar från Löberöd med omnejd när fritidsledare och fältare från Eslövs kommun anordnade den andra motorträffen i år.

 • Kommunens lekplatser ska bli mer fantasifulla

  Stehag och Flyinge är först ut när kommunen bygger om och rustar upp lekplatser enligt den nya lekplatsplanen. Nu finns en tydlig prioritering för när olika lekplatser ska byggas om.

 • Ekenässkolans renovering är försenad

  Tyvärr är renoveringen av Ekenässkolan försenad. Därmed kan inga elever återkomma till skolan i augusti. Inflyttning beräknas först i slutet av oktober.

 • Ny handlingsplan ska ge förbättrat företagsklimat

  De lokala företagen är av största betydelse för kommunens möjligheter att skapa välfärd för sina invånare. Trots att företagande är en prioriterad fråga för Eslövs kommun, redovisas en mindre tillbakagång i årets mätning av företagsklimat som görs av Svenska Näringsliv. Nu tas en handlingsplan fram för att förbättra företagsklimatet.

 • Från och med ikväll 30/6 kan alla skåningar från 25 år boka vaccinationstid

  Från och med i kväll kan alla som är födda 1996 och tidigare boka vaccinationstid.

 • Nya riktlinjer för serveringsställen och allmänna sammankomster från 1/7

  Idag den 28 juni har Folkhälsomyndigheten beslutat att lätta på restriktionerna för serveringsställen och allmänna sammankomster från den 1 juli.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window