Senaste nyheter

 • TV-dokumentär följer Eslövs kamp för unga hemmasittare

  I SVT:s och Utbildningsradion UR:s dokumentärserie ”Vi obehöriga” får vi följa Emine Gonzalez, Emma Natt och Dag och Sandra Nylander i Eslöv. Genom projektet ”Ung kompetens Eslöv” kämpar de framgångsrikt för att få unga hemmasittare tillbaka in i samhället.

 • Eldningsförbud på allmänna platser utanför kommunens grillplatser

  På uppmaning av Räddningstjänsten Syd har Eslövs kommun idag, måndagen den 20 maj, utfärdat eldningsförbud på allmänna platser i hela kommunen. Det innebär att det är förbjudet att elda utomhus i skog och mark, med undantag för kommunens iordningsställda grillplatser.

 • Lyckad motorträff många lockade ungdomar

  150-talet motorintresserade ungdomar kom när fritidsgården Gasverket i Eslöv arrangerade motorträff. De visade upp 50-talet fordon.

 • Eslövs pridetåg fick fin utmärkelse av LundaPride

  Eslövs pridekommitté på daglig verksamhet hyllas av LundaPride och har tilldelats utmärkelsen Årets hjältar. Daglig verksamhet i Eslöv prisas för sitt initiativ att arrangera pridetåg för funktionsvarierade.

 • Första spadtaget för Lidl i Eslöv

  Det första spadtaget för Lidls butik i Eslöv har nu tagits. Planen är att dagligvaruhandeln ska öppna vid Bergarondellen i februari nästa år. Det innebär ett 20-tal nya arbetstillfällen i Eslöv.

 • Eslövs Stora torg nominerat till Svenska ljuspriset

  Eslövs Stora torg har nominerats till Svenska ljuspriset 2023. Tillsammans med fyra andra projekt tävlar torget i kategorin exteriör. I juni presenteras vilka som går vidare i tävlingen och i september delas priset ut.

 • Katarina Borgstrand blir ny förvaltningschef i Eslövs kommun

  Till ny chef för Serviceförvaltningen i Eslövs kommun har kommunstyrelsen den 7 maj utsett Katarina Borgstrand. Katarina började som tillväxtchef i Eslövs kommun 2021. Sedan i höstas har hon varit tillförordnad chef för Serviceförvaltningen och hon fortsätter nu som ordinarie förvaltningschef.

 • Sparåtgärder har gett resultat – bokslutet 2023 visar överskott

  Kommunens resultat landar på 32,3 miljoner kronor. Det är bättre än det budgeterade nollresultatet som baserades på inflationen och kraftigt ökade pensionskostnader. Resultat beror på att nämnderna har genomfört effektiviseringar och på att investeringar skjutits på framtiden.

 • Välkommen att äta lunch med våra måltidsvänner

  Är du trött på att äta ensam? Snart kan du luncha med en av våra måltidsvänner på Kärråkra restaurang. Sätt dig med en volontär och njut av en god måltid i trevligt sällskap.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window