Senaste nyheter

 • Fjärrundervisning för högstadiet och gymnasiet från 1 mars

  Första veckan efter sportlovet kommer all undervisning på högstadiet och gymnasiet i Eslövs kommun att ske via fjärr- och distansundervisning.

 • Nu är vi över 34 000 kommuninvånare i Eslöv

  Eslövs kommun fortsätter att växa. 2020 passerade vi för första gången 34 000 och var vid årsskiftet 34 123 Eslövsbor. Det visar SCB:s befolkningsstatistik för 2020.

 • Ny e-tjänst där vägföreningar och vägsamfälligheter digitalt kan söka bidrag

  Nu finns en e-tjänst där vägföreningar och vägsamfälligheter digitalt kan ansöka om bidrag till drift, underhåll och nyanläggning av enskilda vägar i Eslövs kommun.

 • Ingen konstaterad smitta på kommunens äldreboenden – kohortavdelningen pausas

  Just nu har vi inga äldre med konstaterad smitta på våra vård- och omsorgsboenden i Eslövs kommun. Den speciella kohortavdelningen för patienter med konstaterad smitta pausas därför, men kan startas igen med kort varsel om det behövs.

 • Över tusen har röstat på förslagen för byarna

  Samlingsplatser för barn, djur och vuxna är mest efterfrågat när medborgarna får tycka till om vad kommunen ska satsa på i Hurva, Kungshult och Löberöd. Tanken är att de projekt som fått flest röster ska genomföras. Och det finns förhoppningsvis möjlighet att förverkliga ännu fler av förslagen på annat sätt.

 • Detta gäller vid resor inom landet och utomlands

  Om du planerar att resa inom landet eller utomlands så vilar ett stort ansvar på dig som enskild resenär.

 • Februarilovet i Eslövs kommun

  Februarilovet blir inte riktigt som vanligt detta år. Men fint väder kan locka till utomhusaktiviteter och att upptäcka vår fina kommun.

 • Kraftig brand i Eslöv

  På lördagseftermiddagen utbröt en brand i Eslöv BK:s klubbstuga på Husarängens idrottsplats. Räddningstjänsten vädjar till allmänheten att inte röra sig i området, så att räddningsfordonen kommer fram.

 • Tyck till om framtidens järnväg och dess dragning i Eslövs kommun

  Trafikverket planerar för en ny dubbelspårig stambana mellan Stockholm och Malmö. Först ut i södra Sverige blir sträckan mellan Hässleholm och Lund. Nu har arbetet nått punkten då det finns förslag på var järnvägen kan gå. Trafikverket bjuder in till samråd där du kan lämna dina synpunkter.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window