Till dig som är nyfiken på Ung kompetens

Är du mellan 16 och 24 år och varken studerar eller arbetar? Vi finns här för dig.

I Ung kompetens utgår vi från dina erfarenheter och behov och vägleder dig vidare mot jobb eller studier.

Det är svårt att ensam hitta rätt bland insatser, stöd och möjligheter. Tillsammans försöker vi hitta din drivkraft och motivation för att komma vidare.

Resan med oss kan vara både lång och kort beroende på var i livet du befinner dig. Vi är ditt bollplank, vi lyssnar på dina drömmar och framtidsplaner och stöttar dig mot dina mål.

Vi hjälper dig med att boka och/eller följa med på möten, vi hjälper dig med myndighetskontakter, med ansökningar eller annat som du upplever som svårt.

Vi börjar med att lära känna varandra bättre och vi träffas där du vill och är bekväm. Tillsammans hittar vi dina styrkor och gör en plan som passar för dig och dina behov. Det kan vara arbetsprövning, praktik, behandling, studier eller arbete.

Som deltagare i Ung kompetens får du ett stöd som är anpassat för dig och utifrån din situation.

Välkommen att kontakta oss,
Emine, Emma och Sandra

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window