Vem vill du nominera till Årets bemötare på Eslövs kommun?

Har någon som jobbar på Eslövs kommun under det senaste året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära? I så fall är du välkommen att nominera Årets bemötare i Eslövs kommun. Senast den 2 maj vill vi ha din nominering via vår e-tjänst.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Pandemin har vänt upp och ner på vardagen och verksamheter och medarbetare har fått ställa om. Det har krävts stor uthållighet och innovationsförmåga för att få verksamheten att fungera trots de svåra omständigheterna.

– Vår organisation har under en svår tid hållits igång av medarbetare som har kraftsamlat och arbetat för högtryck för att upprätthålla vår service. Att utse Årets bemötare är ett sätt att lyfta och belöna värdefulla medarbetare. Vi är till för våra medborgare. Därför känns det viktigt att invånarna i kommunen får vara med och tycka till om vår service och hur vi bemöter människor, säger t.f. HR-chef Karl Lundberg.

Alla kan nominera

Den du nominerar till Årets bemötare ska under året ha levererat mer än vad som kan förväntas av en anställd i vår kommun. Personen ska ha gjort skillnad i vardagen för dig eller någon du har nära. Personen ska också ha bidragit utifrån kommunens värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde, särskilt med beaktande av de utmaningar pandemin har ställt på verksamheten.

Alla som vill är välkomna att nominera kandidater, även medborgare som inte jobbar i kommunen.
Välkommen med din nominering senast den 2 maj

Vilken kommunanställd får fem stjärnor av dig?

Värdefulla medarbetare belönas

Varje år belönar Eslövs kommun medarbetare som utmärkt sig speciellt. Utmärkelser delas ut i fem kategorier:

Vinnaren får 10 000 kronor till utbildning för att ytterligare öka sin kompetens.

Nominera din kandidat senast den 2 maj

Välkommen med din nominering senast den 2 maj
En arbetsgrupp med representanter från olika delar av kommunens verksamhet granskar först alla nomineringar. Därefter är det kommunens ledningsgrupp som utser årets pristagare. Utmärkelsen delas ut coronasäkert under hösten. Du kommer att kunna läsa om vem som utsågs till Årets bemötare på vår webbsida eslov.se.

Tänk på att skriva en motivering som är så utförlig att juryn kan göra en rättvis bedömning av din kandidat. Det kan hända att du blir kontaktad för kompletteringar. Det är också möjligt att ofullständiga nomineringar inte går vidare.

Årets bemötare

Den som nomineras till Årets bemötare ska ha gjort skillnad i vardagen för dig eller någon du har nära. Den ska under året ha levererat mer än vad som kan förväntas av en anställd i Eslövs kommun, speciellt med anledning av corona-pandemin.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta HR-avdelningen på Eslövs kommun via mejl: HR-avdelningen@eslov.se

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window