Senaste nyheter

 • Pandemin är inte över

  Region Skåne meddelar att antalet covid-19-fall nu åter ökar. Det är fortfarande viktigt att ta eget ansvar och hålla avstånd.

 • Testa dig efter utlandsvistelse – oavsett om du har symtom

  Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla, även svenska medborgare, som reser in i Sverige från länder inom EU och EES samt länder på EU:s lista över undantagna tredje länder, att ta ett PCR-test efter ankomsten till Sverige. Rekommendationen gäller till och med den 31 augusti och oavsett om du har symtom eller inte.

 • Akut brist på rullstolar

  Råvarubrist till material för rullstolshjul gör att det just nu är stor brist på rullstolar i hela Skåne.

 • Hjälp oss inventera blomrika vägkanter

  Vi vill gärna ha din hjälp att hitta blomstrande vägkanter i vår kommun.

 • Nominera kandidater till årets Byggnadsvårdspris

  Nu är det dags att nominera kandidater till årets Byggnadsvårdspris i Eslövs kommun. Priset delas ut för att lyfta och uppmuntra särskilt värdefulla insatser inom byggnadsvård och byggnadskultur i vår kommun. Till och med den 10 september kan du nominera en byggnad eller plats som du tycker är betydelsefull för Eslövs identitet.

 • Fler kan bada och besöka biblioteken nu när restriktionerna lättar

  Glädjande nog fortsätter antalet smittade och personer som vårdas för covid-19 att minska, samtidigt som antalet vaccinerade ökar. Folkhälsomyndigheten lättar därför ytterligare på i restriktionerna från och med den 15 juli. I Eslövs kommun innebär det bland annat att det inte längre är några begränsningar i antalet besökare på Karlsrobadet och Marieholmsbadet. Dessutom tillåts nu...

 • Motorträff samlade ungdomarna i Löberöd

  På Ölyckeskolan i Löberöd samlades motorintresserade ungdomar från Löberöd med omnejd när fritidsledare och fältare från Eslövs kommun anordnade den andra motorträffen i år.

 • Kommunens lekplatser ska bli mer fantasifulla

  Stehag och Flyinge är först ut när kommunen bygger om och rustar upp lekplatser enligt den nya lekplatsplanen. Nu finns en tydlig prioritering för när olika lekplatser ska byggas om.

 • Ekenässkolans renovering är försenad

  Tyvärr är renoveringen av Ekenässkolan försenad. Därmed kan inga elever återkomma till skolan i augusti. Inflyttning beräknas först i slutet av oktober.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window