Senaste nyheter

  • Eslövs kulturskola deltog i konsert i Malmö

    Tolv elever från Eslövs kulturskola har deltagit i en konsert på Palladium i Malmö. Tillsammans med andra unga musiker från Skåne och Danmark bjöd de på folkmusik. Konserten var del av en årlig tradition där unga musiker får chansen att mötas och spela tillsammans.

  • Dags att rösta på projekt för Kungshult, Hurva och Löberöd

    Nu är det dags att rösta på vilka utvecklingsprojekt du vill se förverkligas i Kungshult, Hurva och Löberöd. 50 förslag har kommit in från dem som bor och verkar i området. Förslagen har bearbetats, liknande förslag har slagits ihop och de som bedöms som omöjliga att genomföra har tagits bort. Den 3 november är sista...

  • Dick Fredholm ny kommunikationschef

    Dick Fredholm blir ny kommunikationschef i Eslövs kommun. Han efterträder Marie Carlberg som har valt att gå i pension vid årsskiftet.

  • Råd och tips för dig som vill spara energi och minska din klimatpåverkan

    Nu finns det en ny webbplats för dig som vill spara energi och minska din klimatpåverkan.

  • Bryggaregatan stängs av i tre veckor

    Måndag den 14 oktober stängs Bryggaregatan för genomfart. Gatan kommer vara stängd i tre veckor och under tiden leds biltrafiken om.

  • Är du vår nästa poet? Delta i tävling om 1 000 kronor! 

    Är du elev på högstadiet i Eslövs kommun och vill utforska din kreativitet? Under hösten kan du delta i en tävling som går ut på att skriva poesi till musik. Vinner du får du 1 000 kronor!

  • Välkommen att hämta gratis reflexer!

    Reflexer behövs både på landet och inne i stan. Gatubelysningen gör att du själv ser vart du är på väg, men det betyder inte att du syns för andra.

  • Ny version av Om krisen eller kriget kommer snart i din brevlåda

    En ny version av broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” skickas ut till samtliga hushåll i slutet av november. Redan nu kan du läsa och ladda hem den digitala versionen. I slutet av november skickar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ut en ny version av broschyren till alla hushåll. Redan nu finns den att...

  • Grattis till årets pristagare!

    I samband med näringslivsdagen Därför:Eslövs galakväll delades utmärkelser ut till ett antal pristagare.

  • Translate

    You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

    Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

    Close popup window