Senaste nyheter

 • Glad aktiv påsk trots coronatider

  I år blir det en annorlunda påsk för de flesta av oss. Fast även om traditionella släktkalas och evenemang måste ställas in, så finns det mysiga saker att göra tillsammans om vi bara håller avstånd, avstår från kramar och handskakningar och gärna stannar ute i friska luften.

 • Stöd till föreningar med anledning av covid-19

  För föreningslivet medför pandemin stora konsekvenser för verksamheten och ekonomin. Därför slipper Eslövs kommuns föreningar att betala hyra för kommunens lokaler och planer i april och maj. Hyr de lokal av andra, får de istället utökat ekonomiskt stöd av kommunen.

 • Tillsammans minskar vi smittspridningen av covid-19

  Eslövs kommun följer myndigheternas rekommendationer. Vi ber dig därför att inte besöka våra lokaler om du inte känner dig helt frisk. De som kan av våra medarbetare arbetar hemifrån. 

 • Totalt besöksförbud på alla vård- och omsorgsboenden

  Besöksförbud införs även på samtliga boenden inom funktionsnedsättning, förutom servicebostäder knutna till Rönneberga 14 och Sockenvägen 9. Besöksförbudet gäller från och med den 3 april och tills vidare. Det är heller inte tillåtet att hämta anhöriga.

 • Röda Korset erbjuder hjälp

  Är du 70+ eller i en riskgrupp? Saknar du hemtjänst och har ingen närstående som kan hjälpa dig? Då erbjuder Röda Korset i Eslöv dig hjälp med att handla.

 • Biblioteket erbjuder hemleverans till personer i riskgrupperna istället för extraöppet

  Eslövs stadsbibliotek erbjuder från och med måndag den 6 april hemleverans av böcker och annan media till äldre och personer som tillhör riskgrupperna. Samtidigt upphör extraöppet på morgnarna.

 • Gymnasieelever i Eslöv erbjuds att hämta matlåda

  Från den 14 april erbjuds alla gymnasieelever som bor i Eslövs kommun att hämta matlådor på utvalda skolor och förskolor. Matlådorna kan beställas av samtliga gymnasieelever i kommunen, det vill säga även de elever som studerar i en annan kommun men bor i Eslöv.

 • Så arbetar Eslövs krisledningsorganisation

  I  två månader har Eslövs kommun satt in extra insatser för att möta den pandemi som härjar i hela världen.

 • Skånetrafiken anpassar busstrafiken med anledning av covid-19

  Antalet resor med Skånetrafikens bussar har i stort sett halverats de senaste veckorna. Dessutom är antalet sjukskrivna förare högre än normalt. Skånetrafiken meddelar att busstrafiken därför kommer att anpassas från och med onsdag den 2 april.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window