Senaste nyheter

 • Klart för inflyttning på Eslövs första trygghetsboende

  Eslövs första trygghetsboende är nu inflyttningsklart och inom kort flyttar de första hyresgästerna in på Kvarngatan 27–29. För att bo här ska minst en i hushållet ha fyllt 70 år.

 • Eslöv backar i årets mätning av företagsklimatet

  Eslöv backar fyra placeringar i årets ranking av företagsklimatet i Sverige. Det visar Svenskt Näringslivs årliga mätning av företagsklimatet i landets 290 kommuner.

 • Följ våra digitala näringslivsdagar gratis den 23–24 september

  Välkommen till årets näringslivsdagar Därför:Eslöv den 23–24 september. I år erbjuder vi ett helt nytt format där alla som vill gratis kan följa evenemanget digitalt till exempel via sin dator eller mobil. Bland annat leder mångsysslaren Kalle Lind finalen av företagskampen Spårlöst i Eslöv som är vår egen variant av På spåret.

 • Valfriheten snart tillbaka på menyn i Eslövs skolor

  Flera nya rätter introduceras på skolmatsedeln när kommunen fortsätter att arbeta för hållbara måltider. Men policyn är inte uppskattad av alla.

 • Barnen visar upp snabbmatskonst

  Barnen på avdelningen Snödroppen på Ekebackens förskola har just nu en utställning på Chikos gatukök i östra Eslöv.

 • Carl Engström-skolan bland landets bästa skolrestauranger

  I topp 15 bland de bästa skolrestaurangerna i Sverige och ett av de bästa klimatköken. Skolrestaurangen Calles bistro placerade sig högt i två av kategorierna när tävlingen White Guide Junior avgjordes i veckan.

 • Kontaktpersoner sökes för personer med funktionsnedsättning

  Vill du göra skillnad i en annan människas liv? Då kan uppdraget kontaktperson för personer med funktionsnedsättning vara något för dig.

 • Årets medarbetare i Eslövs kommun har alltid barnen i fokus

  Tine Billing får utmärkelsen som Årets medarbetare i Eslövs kommun för sitt engagerade och outtröttliga arbete för barnens rätt till kulturupplevelser. – Jag är överväldigad och så klart jätteglad! Vilken överraskning och vilket vitaminpiller så här i coronatider när det inte alltid är så lätt att hålla energin uppe, säger Tine Billing som är barnkultursekreterare...

 • Å-promenad i Örtofta invigd

  I helgen invigdes ett nytt rekreationsområde i Örtofta. Den nyanlagda å-promenaden ger byborna och andra möjlighet att möjlighet att uppleva de höga naturvärdena som finns längs ån.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window