Senaste nyheter

 • Ingen alkoholservering efter klockan 22.00

  För att minska smittspridningen av covid-19 har regeringen bestämt att alkoholdrycker med mer än 3,5 volymprocent inte får serveras efter klockan 22.00. De serveringstillstånd som finns fortsätter gälla, men får inte användas fullt ut till och med den 28 februari 2021.

 • Eslöv har Sveriges bästa kommunwebb

  Eslövs webbplats är bäst i hela landet. Det är resultatet när medieföretaget IDG utser landets bästa webbplatser i olika kategorier. Fem kommuner nominerades i kategorin: De bästa kommunerna på nätet. Vann gjorde eslöv.se i konkurrens med fyra andra finalister: Stockholms Stad, Göteborgs Stad, Helsingborgs Stad och Huddinge kommun.

 • Eslövs bibliotek satsar på hemleverans och avhämtning

  Från måndag den 23 november kan du inte längre göra vanliga besök på Eslövs bibliotek. Istället kan du få dina lån levererade hem eller hämta i påsar utanför biblioteken. Detta gäller fram till 24 december, men kan komma att förlängas.

 • Förslag till budget 2021 visar på framtidstro mitt i en pandemi

  Tillväxttakten i Eslövs kommun är hög. Nästa år görs många satsningar på unga och äldre, på trygghet och på att hjälpa fler till egen försörjning eller studier. Trots alla satsningar blir det samma skattesats som 2020 – 20,54 kronor.

 • Nu kan du lämna in egentest i Eslöv

  Region Skåne meddelar att de den 19 november öppnar en provtagningsplats på parkeringen utanför Eslövshallen. Endast om du beställt ett testkit på 1177.se ska du ta dig dit.

 • De skärpta allmänna råden förlängs för Skåne

  De skärpta allmänna råden för Skåne förlängs till och med den 13 december. Beslutet har idag fattats av Folkhälsomyndighetens generaldirektör i samråd med Region Skånes smittskyddsläkare.

 • Inventering av kulturmiljöer pågår i Marieholm

  Ett ambitiöst arbete med att ta fram ett kulturmiljöprogram för Eslövs kommun pågår och nu är det Marieholms tur. Inventeringen av bebyggelsen och miljön i Marieholm utifrån kulturmiljöaspekter kommer att pågå till och med december månad.

 • Invånarna på landsbygden bestämmer hur kommunen ska satsa 1 miljon kronor

  Nu får kommuninvånarna på landsbygden direkt inflytande över hur den egna byn ska utvecklas. Alla som bor i eller i närheten av respektive by har oavsett ålder möjlighet att lämna förslag och rösta på vad som ska göras. Redan 2020 satsar Eslövs kommun 1 miljon kronor, och därefter 1,5 miljoner kronor per år, till investeringsprojekt...

 • Tävling minskade matsvinnet i skolorna

  Eslövs skolor tävlade tillsammans med skolor i hela landet om att kasta minst skolmat under Klimatveckan i oktober. Ett par Eslövsskolor blandade sig i tätstriden men allra bäst var Tjörnarps skola i Höör. Målet med tävlingen var att få skolor över hela landet att uppmärksamma matsvinnet.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window