Senaste nyheter

 • Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 26 september

  Välkommen till kommunfullmäktiges sammanträde måndagen den 26 september 2022 . Sammanträdet hålls i A-salen i Medborgarhuset i Eslöv eller på distans och börjar klockan 18.00.

 • Sallerupskolans ombyggnad försenas

  Entreprenaden för rivning och nybyggnad av Sallerupskolan är överklagad. Det betyder att rivningen och bygget inte kan starta. För närvarande ligger ärendet för beslut hos förvaltningsrätten som har en handläggningstid på 6–8 månader. Under den tiden går alla elever kvar på Sallerupskolan.

 • Rösterna till kommunfullmäktige är nu sluträknade

  Alla röster till kommunfullmäktige är nu kontrollräknade av Länsstyrelsen. Socialdemokraterna bli största parti med 29,69 procent av rösterna, vilket är marginellt fler än Sverigedemokraterna med 29,28 procent.

 • Polisen gör en särskild insats i Eslöv

  Polisen gör nu en särskild insats i Eslöv för att öka tryggheten och minska brottsligheten. Det är sommarens oroligheter som ligger bakom satsningen.

 • Eslöv utbildar för en demensvänligare värld

  I måndags kom gode män och förvaltare från grannkommunerna till Eslöv för att lära sig att bli demensvänner. Initiativet till föreläsningen kommer från Madelen Hult-Filus och Karin Ljung Åkesson, som båda ingår i kommunens demensteam.

 • Carl Engströmgymnasiet utökar med naturvetenskapsprogrammet

  Inför läsåret 2023/2024 kommer blivande gymnasieelever att kunna söka till naturvetenskapsprogrammet på Carl Engströmgymnasiet. Det slog gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden fast under måndagens sammanträde.

 • Den varma maten är tillbaka på Karidal

  Den varma maten gör comeback på mötesplats Karidal. Den första lunchen serveras den 3 oktober och erbjuds därefter under veckodagarna.

 • Alla verksamheter ska göra åtgärdsplan för ekonomin

  På torsdagen hölls ett extra sammanträde i kommunstyrelsen för att diskutera den ansträngda ekonomiska situationen som drabbar Eslöv och alla andra kommuner. Kommunstyrelsen och alla kommunens åtta nämnder har fått i uppdrag att ta fram en åtgärdsplan utifrån de nya ekonomiska förutsättningarna.

 • Vill du också engagera dig som volontär?

  Vill du göra vardagen lite roligare för den som kanske är ensam eller behöver lite extra stöd för att bli mer aktiv? Nu finns en e-tjänst för dig som vill anmäla intresse för att bli volontär – till exempel som promenadinspiratör eller kanske vara med och arrangera allsång.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window