Kom och se Truls jaga OS-guld på storbild på söndag!

På söndag den 4 augusti skrivs idrottshistoria i Eslöv. Truls Möregårdh spelar final om det olympiska guldet. Truls hemmaklubb Eslövs AI BTK visar medaljmatchen på storbild i Blomsterbergshallen i Eslöv. Samtidigt kommer du att kunna följa Ludvig Åbergs slutrunda i golfen.

Truls Möregårdh trodde knappt det var sant när han besegrade Calderano från Brasilien med 4-1 i set i den fruktansvärd spännande semifinalen. Nu går Truls för guld!

– Truls är helt unik! Han har en otrolig förmåga att höja sig i stora sammanhang. Detta är också oerhört stort för vår Eslövsklubb och för svensk pingis, säger bordtennisklubbens Thomas Andersson.

Bäst när det verkligen gäller

På söndag spelar Truls Möregårdh match om den olympiska guldmedaljen.

– Detta är så fantastiskt stort! Vilken prestation av Truls. Ännu en gång är han som bäst när det verkligen gäller. Det är så oerhört imponerande att vi saknar ord, säger Marcus Kulle, Eslövs kommuns chef för Kultur och Fritid.

Kom och heja på Truls och Ludvig

Om du vill heja fram Truls och Ludvig tillsammans med andra är du varmt välkommen till Blomsterbergshallen på Bruksgatan 32 i Eslöv.

– Det är bara att komma! Vilken fantastisk chans att tillsammans här i Eslöv få heja fram våra två stora världsstjärnor Truls och Ludvig. Det blir en fullkomligt magisk dag, säger Thomas Andersson.

Vi återkommer om exakta tider

Bordtennisens finalpass i Paris på söndag börjar klockan 13.30. Då är det först match om bronsmedaljen och direkt efter det är det dags för guldmatchen.
Golfens avslutande fjärderunda startar klockan 9 på söndag och pågår hela dagen. Vi återkommer med mer exakta tider för visningen på storbild i Blomsterbergshallen när vi vet mer om när Ludvig Åberg går ut.

Snacka om OS-feber i Eslöv!

OS-fest med medaljchanser för Eslöv

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window