Julkonsert i Eslövs kyrka sänds på TV4

Den 19 november börjar julen i Eslöv! Då bjuds det på kändistät julstämning i Eslövs kyrka med artister som Malena Ernman, Jill Johnson, Arvingarna, Tina Ahlin och Oscar Stembridge. De uppträder tillsammans med lokala förmågor i en julkonsert som produceras för TV4.

Det blir totalt två konserter i Eslövs kyrka den 19 november, klockan 16.00 och 19.00. Båda konserterna kommer att filmas, klippas ihop och sändas på julafton på TV4. Konserterna kommer att nå en publik i kyrkan på totalt 600 personer, och kommer utöver tv-sändningen på julafton att ligga på TV4 PLAY och vara tillgänglig för ännu fler.

– Det här en värdefull chans att sätta Eslöv på kartan, säger Christine Melinder, ordförande för kultur- och fritidsnämnden.

Utöver de nationellt och internationellt kända artisterna, kommer elever från Eslövs kulturskola, Eslövs folkhögskola och dansskolan Attitude69 också att delta. Det kommer också att släppas fler artister framöver.

– Konserten bygger en stolthet bland invånarna, att man är stolt över staden man bor i och den är ett sätt att visa upp vår fina kommun, menar Marcus Kulle, förvaltningschef på Kultur och Fritid inom Eslövs kommun.

Sponsorerna möjliggör

– Det är vår möjlighet att ge tillbaka till det samhället vi verkar i. Det är väldigt många blickar som kommer att riktas mot Eslöv i juletid och jag tror att det kommer att värma många Eslövbors hjärtan. säger Lotta Fagerberg, kontorschef på Sparbanken Skåne som är huvudsponsor.

Konserten är ett samarbete mellan kommunen, näringslivet och andra organisationer.

– Att jobba med den här typen av evenemang kräver uppslutning från flera håll och det visar hur bra vi samarbetar i Eslövs kommun. Konserten hade aldrig gått att genomföra utan sponsorerna, säger Marcus Kulle.

Sponsorer till julkonserten är Sparbanken Skåne, Dansukker, Svenska kyrkan, Kraftringen, Ebo, Hotell Stensson och Skånska Dagbladet.

En biljett kostar 450 kronor. Biljetter släpps till allmänheten fredagen den 27 september klockan 10.00 på nortic.se.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window