Anslut en verksamhet till Kompiskortet

Kompiskortet är ett samarbete mellan Eslövs kommun och olika föreningar eller andra aktörer inom kultur- och fritidsområdet. Den aktör som är ansluten erbjuder personer som beviljats ett Kompiskort, att gratis ta med sig en stödperson på aktiviteten.

Den som kan få ett Kompiskort ska vara över 12 år, bo i Eslövs kommun och ha beviljade insatser enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) eller SoL (Socialtjänstlagen) inom verksamhetsområde Funktionsnedsättning.

Varför ett Kompiskort?

Alla har rätt till meningsfulla fritidsaktiviteter, men för vissa är det svårt att delta på egen hand. Därför finns Kompiskortet. För en person med funktionsnedsättning kan det bli lättare att vara med på olika aktiviteter om man kan bjuda med en kompis eller familjemedlem gratis.

Så fungerar det

Eslövs kommun ansvarar för att ha övergripande information om Kompiskortet här på webbplatsen. Det finns också länkar till anslutna aktörer. Som ansluten aktör behöver ni lägga upp information om ert erbjudande tillsammans med kontaktuppgifter på er webbplats som vi i vår tur kan länka till.

Ni får ingen ersättning för att ni ansluter er. Däremot når ni nya målgrupper, som även kan marknadsföra er verksamhet vidare till andra. Ni bestämmer själva hur erbjudandet ska se ut – om det är entréavgifter, medlemskap, biljetter eller om det ska vara ett erbjudande som gäller vissa dagar eller tider.

Så ansluter ni er

Om ni som förening eller annan aktör inom kultur- och fritidsområdet vill ansluta er så mejla kompiskortet@eslov.se.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window