Välkommen att nominera årets bemötare på Eslövs kommun

Har någon som jobbar på Eslövs kommun under det senaste året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära? Kanske någon i skolan som gjort något alldeles extra? Någon inom hemtjänsten eller vården? Eller kanske en tjänsteperson som hanterat ett ärende du haft med kommunen på ett speciellt proffsigt sätt. Då är du som medborgare välkommen att nominera den personen till Årets bemötare på Eslövs kommun.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Vilken kommunanställd får fem stjärnor av dig?

Varje år belönar Eslövs kommun medarbetare som utmärkt sig speciellt. Alla medarbetare bjuds in till den årliga medarbetardagen den 17 mars då utmärkelser delas ut i fem kategorier:

– I år är första gången årets bemötare ska utses och första gången även våra medborgare bjuds in att nominera kandidater. Vi är till för våra medborgare. Därför känns det viktigt att de får vara med och tycka till om vår service och hur vi bemöter människor, säger HR-chef Anna Nordén.

Värdefulla medarbetare belönas

Nyligen belönades Eslövs kommun med Guldpilen för den framgångsrika satsningen på Hälsomiljonen, där målet är att förebygga sjukskrivningar och stärka faktorer som ökar hälsan bland kommunens närmare 4 000 anställda.

Att utse årets bemötare är ytterligare ett sätt att lyfta och belöna värdefulla medarbetare.

Vinnaren får 10 000 kronor till utbildning för att ytterligare ökar sin kompetens.

Nominera din kandidat senast den 10 februari

En arbetsgrupp med representanter från olika delar av kommunens verksamhet granskar först alla nomineringar. Därefter är det kommunens ledningsgrupp som utser årets pristagare.

Tänk på att skriva en motivering som är så utförlig att juryn kan göra en rättvis bedömning av din kandidat. Det kan hända att du blir kontaktad för kompletteringar. Det är också möjligt att ofullständiga nomineringar inte går vidare.

Årets bemötare

Den som nomineras till Årets bemötare ska under året ha levererar mer än vad som kan förväntas av en anställd i Eslövs kommun. Hen ska ha gjort skillnad i vardagen för dig eller någon du har nära. Den här medarbetaren har ett gott bemötande som utmärker sig alldeles extra.

Har du frågor?

Välkommen att kontakta Johanna Brahed på Eslövs kommun via mejl: johanna.brahed@eslov.se.

Vi vann Guldpilen 2019

Läs mer om den prestigefulla utmärkelsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window