Somriga bilder

Om Sommar i Eslöv

Sommar i Eslöv är massor med arrangemang och event under sommarmånaderna runt om i hela kommunen. Upplev teater, musik, litteratur, föredrag, och film! Dansa, sjung, sticka en tröja, träffa eldsjälar i Eslövs fantastiska föreningar och njut av en picknick i den sena sommarkvällen på utebion! Nästan allt är gratis!

Tillbaka till startsidan för sommar i Eslöv

Sommar i Eslöv startades som ett projekt 2015 för att öka kulturutbudet under juni-augusti. Tiden då många är lediga och därför har större möjlighet att ta del av kulturarrangemang. Eftersom projektet slog ut väl och blev uppskattat har Eslövs kommun fortsatt att genomföra Sommar i Eslöv varje år. Numera är det en del av den ordinarie verksamheten.

Det är Eslövs kommun som skapar sommarprogrammet tillsammans med föreningar och arrangörer runt om i kommunen. En viktig del är att det finns arrangemang på många olika ställen i kommunen. För många blir detta en chans att göra sommarutflykter och upptäcka vackra, mysiga och intressanta platser i byar, på landet och i stan.

Vi strävar efter att alla kommunens delar/orter ska vara representerade. För att ekonomi inte ska vara ett hinder för att ta del av arrangemangen, vill vi i att dessa ska vara gratis så långt det är möjligt.

Vi arbetar ständigt för ökad jämställdhet, bättre tillgänglighet, och bättre anpassningar för miljö och klimat. Vi uppmuntrar både artister och besökare att välja kollektivtrafiken när det är möjligt.

Sommar i Eslöv presenteras i samarbete med föreningar och andra aktörer i och runt Eslövs kommun. Sponsor är Skånska Dagbladet och EBO.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window