Kom och hylla Truls Möregårdh i Eslöv på tisdag!

Hela Eslöv hyllar vår OS-hjälte Truls Möregårdh på Stora torg i Eslöv på tisdag den 13 augusti med start klockan 18. Alla som vill är varmt välkomna att vara med!

Förutom medaljjubel för vår OS-hjälte bjuder Eslöv på underhållning med en artisten Klara Hammarström. Konferencier på scenen är Ola Selmén, sportnörd och tv-personlighet.

Truls Möregårdh kommer hem till Eslöv med två olympiska medaljer. På tisdag ska vi hylla honom på Stora torg i Eslöv.

Två OS-medaljer

Truls Möregårdh kommer hem till Eslöv med två olympiska medaljer efter ett helt osannolikt framgångsrikt OS i Paris.

Truls, som representerar Eslövs pingisklubb Eslövs AI BTK, vann först ett sensationellt silver i singelspelet efter att bland annat ha slagit ut världsettan från Kina. Och nu är han och det svenska herrlandslaget dessutom i final i lagtävlingen efter en bragdartad vändning i semifinalen på onsdagskvällen.

Finalen spelas mot Kina på fredag. Efter det vet vi om det är två silvermedaljer, eller en silver- och en guldmedalj han har om halsen när han kommer tillbaka hem till Eslöv.

Eslövs tur på tisdag

De svenska bordtennishjältarna – Truls och hans lagkamrater Kristian Karlsson och Anton Källberg – landar först i Stockholm för att hyllas nationellt.

Sedan är det Eslövs tur!

Alla som vill är hjärtligt välkomna att vara med och hylla Truls Möregårdh på Stora torg i Eslöv på tisdag den 13 augusti. Firandet startar klockan 18 och det blir dessutom underhållning och intervjuer på torget.

Klara Hammarström uppträder på Truls hyllning i Eslöv

Silverjubel i Truls hemmahall – kommunen förbereder hyllning av OS-hjälten

Kom och se Truls jaga OS-guld på storbild på söndag! 

OS-fest med medaljchanser för Eslöv

Världsstjärnorna delar på årets idrottspris

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window