Biblioteken i byarna endast öppna för allmänheten på eftermiddagar

De bibliotek i byarna som även är skolbibliotek kommer endast att vara öppna för allmänheten från kl. 15.00 på vardagar. Innan dess är de öppna bara för skolelever och personal.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Detta gäller biblioteken i Stehag, Löberöd, Flyinge och Marieholm. Harlösa har öppet som vanligt då biblioteket där inte är skolbibliotek.
De ändrade öppettiderna gäller i första hand till och med den 17 november, alltså under den tid då de stärka lokala restriktionerna på grund an coronapandemin gäller för Skåne.

Syftet är att begränsa kontakten mellan personer som vanligtvis inte träffas, för att bromsa smittspridningen av covid-19.

bibliotekens webbsida kan du läsa om de anpassningar som görs för att kunna ta emot biblioteksbesökare på ett tryggt sätt.

Fritidsgården Gasverket finns på plats för de unga

Ungdomsverksamheten kommer från vecka 45, som startar den 2 november, att vara på Berga på onsdagar kl. 18–20. Fritidsledarna från Gasverket kommer inte att hålla i aktiviteter, utan finns på plats för samtal och för att svara på frågor.

Verksamheten på Gasverkets fritidsgård i Eslöv håller öppet fredagar kl. 15–18 och lördagar kl. 19–22. Antalet besökare begränsas till max 15 åt gången. Inte heller på Gasverket blir det aktiviteter, utan det är öppet för ungdomar som vill prata och umgås.

Gasverkets fritidsledare kommer också att vara ute och träffa ungdomar i byarna på fredagar kl. 19–22 och i Eslöv på lördagar kl. 15–18.

Välkommen att kontakta Gasverket via @gasverket_eslov på Instagram och @gasverketieslov på Facebook. Följ Gasverket där för att hålla koll på öppettider och digitala aktiviteter.

Biblioteken öppnar igen men Medborgarhuset och Karlsrobadet stängt

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window