Tyck till om hur det är att cykla i Eslövs kommun

Cykelfrämjandets digitala enkät för cyklister och är öppen hela sommaren till den 31 augusti. Passa på att tycka till om hur välkomnande vår kommun är för dig som cyklar.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Cyklistvelometern är en återkommande undersökning där Cykelfrämjandet granskar och jämför Sveriges kommuner utifrån vad cyklisterna själva tycker.

Alla kan tycka till

Undersökningen baseras på den digitala enkäten där alla cyklister i Sverige kan tycka till om sin kommun. Det är tredje gången som undersökningen genomförs och första gången som Eslövs kommun deltar.

Till Cykelfrämjandets enkät

Resultatet redovisas i höst

Resultatet av enkäten kommer att publiceras av Cykelfrämjandet den 19 oktober, och redovisas både i en nationell rapport och på kommunnivå.

För att få ett resultat krävs det ett minsta antal svar baserat på kommunens invånarantal. En kommun i Eslövs storlek behöver få minst 50 svar.
Tillsammans med tidigare undersökning om resor och vägar i Eslövs kommun kan resultatet vara en hjälp i prioriteringar framåt.

– Resultatet kommer att ge oss ett underlag för hur vi ska utveckla cyklingen och cykelvägarna framöver, säger Stana Franjic, projektledare för hållbara resor.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window