Riksdagsledamot fixade elevernas lunch på Norrevångsskolan

Riksdagsledamoten Ola Möller (S) befann sig under måndagen på Norrevångsskolan för att hjälpa till att laga elevernas lunch.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Ola Möller riksdagsledamot för Socialdemokraterna besökte Norrevångsskolan för att jobba i köket.
Den skånska riksdagsledamoten Ola Möller besökte Norrevångsskolan för att jobba i köket.

– Det är tuffa tider för många och vi ser på flera håll att skolmaten är viktigare än någonsin. Då vill jag komma ut och lära känna verksamheten och se hur det fungerar, säger Ola Möller.

Har jobbat på restaurang

Han har själv jobbat fem år på en hamburgerkedja och är väl införstådd med de hygienregler som gäller i ett kök. Ola Möller blev satt i arbete direkt när han kom till Norrevångsskolan på morgonen.

Kommunal arrangerade besöket

Det är genom fackförbundet Kommunal som Ola Möller kommit till Eslöv. Med sig under besöket hade han Linda Englund som till vardags jobbar i stadshusrestaurangen och är huvudskyddsombud för Kommunal.

– Skollunchen kan vara det enda lagade mål som vissa av eleverna får under dagen. Det här är en sådan otroligt viktig verksamhet, säger Ola Möller som är imponerad över skolans Bygg din egen-koncept där eleverna har möjlighet att komponera en bowl.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window