Olycka på Carl Engström-skolan

Det har idag inträffat en tragisk olycka på Carl Engström-skolan. På måndagskvällen kom beskedet att eleven har avlidit. Skolledningen har informerat skolans elever och öppnat ett minnesrum. 

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Skolledningen för Carl Engström-skolan har under kvällen meddelat eleverna:

Vi har nåtts av det sorgliga beskedet att eleven har avlidit av sina skador. Våra tankar och kondoleanser går till hans familj och vänner. Skolan har öppnat ett minnesrum där elever i stillhet kan hedra och minnas den avlidne.

Skolledningens första meddelande:

Det är med sorg och förstämning vi inlett läsåret. Vi har idag haft en tragisk olycka på Carl Engström-skolan där en elev blivit allvarligt skadad. Vi vet i dagsläget inget om elevens tillstånd. Många elever var i rörelse på platsen och kan ha blivit vittne till olyckan.

Carl Engström-skolan kommer att ha öppet ikväll fram till kl. 22.00 för dem som har behov av att prata eller har information om händelsen. Här kommer att finnas kuratorer och andra vuxna.

Skolan kommer att öppna som vanligt imorgon då årskurs 3 börjar kl. 8.30. IMS börjar kl. 10.00, IMA årskurs 1 börjar kl. 9.30 och IMA årskurs 2 och 3 börjar kl. 12.30. Det kommer även då att finnas tillfälle att prata och ställa frågor.

Vi ber alla att respektera den berörda eleven och de anhöriga samt att inte bidra till ryktesspridning.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window