Mer lek på lekplatser i kommunen

Lekplatser runt om i kommunen rustas upp. Lekplatsen i Sundelius park i Marieholm är nu öppen och lekplatsen i Löberöd väntar på slutbesiktningen. Snart är det även dags för gungor i Badhusparkens lekplats i Eslöv.

Lekplatsen i Sundelius park är klar och öppen för lek. Det finns nu klätterställning, nytt underlag under gungställningen, en leklåda med sandleksaker, ett bakbord i sandlådan och ett nytt gungdjur.

Lekplatsen i Sundelius park i Marieholm.
Lekplatsen i Sundelius park i Marieholm.

I Löberöd blir det en helt ny lekplats som ska öppna inom några dagar.

– Vi väntar på att lekplatsen ska bli helt godkänd så att vi kan ta bort byggstängslen och öppna upp för lek, säger Karin Jonsson, landskapsarkitekt på Eslövs kommun.

På den nya lekplatsen finns det gungor, en klätterställning med rutschkana, en hängmatta, en leklåda med sandleksaker och ett gungdjur.

Lekplats i Löberöd.
Lekplatsen i Löberöd.

Även lekplatsen i Badhusparken i Eslöv kommer att få nya redskap. Det blir helt nya gungor, vilket efterfrågats av många som bor i centrala Eslöv.

– Ja, det blir gungor! Vi vet att många velat ha det och nu kommer vi sätta upp det, säger Karin Jonsson.

Gungorna i Badhusparken kommer att finnas på plats under hösten.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window