Lyckad familjedag trots ihållande regn

I lördags var det den stora familjedagen på Karlsrobadet. Besökarna fick testa hinderbanor, hoppborgar, prova-på-dyk med mera. Runt 550 personer trotsade regnet för att delta.

–  Vi gjorde det här för att kickstarta sommarsäsongen, säger Jesper Arlehall, ansvarig för simskolan på Karlsrobadet.

Familjedagen är ett samarbete mellan Karlsrobadet och ungdomsverksamheten Gasverket.

Familjens dag på Karlsobadet.
Regnet stoppade inte de dryga 500 besökarna från att njuta i badet.

Utomhusaktiviteter lockade trots regn

Alla besökare kom in gratis och kunde prova bland annat en hinderbana. Det fanns även möjlighet att prova på beachhandboll.

Räddningstjänsten var också plats och simsällskapet ordnade med servering. Glassen som delades ut var populär och det ihållande regnet hindrade inte besökarna från att njuta.

Prova på att dyka på Karlsobadet
Under familjens dag på Karlsrobadet gick det att prova på att dyka.

Aktiviteter även inomhus

Inne i simhallen kunde besökarna prova på både dykning, snorkling och undervattensrugby.

–  Jag kan bara säga att det var en mycket lyckad dag med en fantastisk stämning, trots vädret, säger verksamhetschef Johannes Stifors. Jag är otroligt nöjd och stolt över det arbete som våra medarbetare på Karlsrobadet och Gasverket har lagt ner på detta event.

Kan bli återkommande evenemang

Det här var första gången det här konceptet genomfördes och det är mycket möjligt att det blir ett årligen återkommande evenemang.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window