God jul önskar Eslövs kommun

Nu när det närmar sig jul vill vi passa på och önska alla en härlig och avkopplande jul- och nyårshelg. Julen är en tid för gemenskap och värme samt reflektion över det gångna året.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Johan Andersson och Eva Hallberg.
Johan Andersson, kommunstyrelsens ordförande, och Eva Hallberg, kommundirektör.

Året som gått har varit fyllt av utmaningar och framgångar. Det inleddes med ekonomiska utmaningar i form av hög inflation och prisökningar som varit kännbara för såväl hushållen, företagen som kommunens verksamheter.  Glädjande är att det trots allt har gått bra för flertalet av företagen i kommunen. Enligt en färsk undersökning har näringslivet i Eslöv den femte bästa tillväxten i Skåne.

Tryggheten i kommunen har ökat enligt Polisens trygghetsmätning och arbetet fortsätter tillsammans med  fastighetsägare och andra aktörer. I tidningen Fokus mätning om var det är bäst att bo hamnade Eslöv på plats fem av de trettiotre skånska kommunerna.

Inom idrotten har vi fått se flera framgångar bland våra idrottare. Det är med stolthet vi bland annat sett hur våra unga inom golf och bordtennis tar sig an världen.

Under året har vi besökt både företag och kommunens verksamheter. Det som har gjort störst intryck är det positiva bemötandet, det stora engagemanget och lusten att bidra – det är tack vare era insatser som vår kommun växer och utvecklas.

Njut av kommande helger och ta väl hand om varandra. En vänlig uppmaning – till oss alla – är att komma ihåg dem som behöver extra stöd och omtanke.

Stort tack för det gångna året! Nu blickar vi framåt mot 2024 tillsammans med er.

God jul och gott nytt år
önskar Eva Hallberg, kommundirektör,
och Johan Andersson, kommunstyrelsens ordförande

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window