Dick Fredholm ny kommunikationschef

Dick Fredholm blir ny kommunikationschef i Eslövs kommun. Han efterträder Marie Carlberg som har valt att gå i pension vid årsskiftet.

– Det känns superroligt! Det ska bli fantastiskt att träffa alla medarbetare och nya kollegor. Och naturligtvis att lära känna Eslöv och hela kommunen närmare, säger Dick Fredholm.

Han har lång erfarenhet av kommunikation både i offentlig och privat sektor och har haft ledande befattningar inom kommunikationsområdet de senaste 20 åren.

Närmast kommer Dick Fredholm från ett uppdrag som senior kommunikationsstrateg och rådgivare på Infab Kommunikation AB i Malmö.

Dick Fredholm blir ny kommunikationschef i Eslövs kommun.

Bubblar i Eslöv

Dessförinnan har han bland annat varit kommunikationschef i Malmö stad i drygt tio år. Han har haft liknande befattningar även i Region Skåne och Helsingborgs stad.

Dick Fredholm tillträder tjänsten som kommunikationschef i Eslövs kommun den 2 januari 2025.

– Jag har lärt känna Eslöv ganska väl sedan jag blev aktuell för tjänsten. Det känns som det finns mycket kraft i kommunen och att det just nu bubblar på många håll. Inte minst sommarens idrottsframgångar är spännande att förvalta vidare. Det ska bli intressant att få vara med och bidra till Eslövs fortsatta utveckling, säger han.

Älskar roliga saker

Dick Fredholm bor i Malmö, varannan vecka med sina två tonårsdöttrar. Kultur och sport är stora intressen.

– Jag älskar att göra roliga saker och lära mig nytt. Jag går gärna på konstutställningar och snart ska jag gå en kurs i silversmide. Det ska bli kul! Livet är för kort för att ha tråkigt, säger Eslövs kommuns nya kommunikationschef.

Välkommen till Eslöv!

Kommundirektör Eva Hallberg är nöjd med att hitta en kommunikationschef med så gedigen bakgrund.

– Dick har lång erfarenhet både av kommunal och privat verksamhet. Jag är övertygad om att han har mycket att bidra till i vår kommun. Vi hälsar honom varmt välkommen till Eslöv! säger Eva Hallberg.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window