Camilla Persson prisas för sitt arbete – stärker vården i Eslöv

Camilla Persson, stödassistent på daglig verksamhet i Eslövs kommun, har utsetts till Årets vård- och omsorgsambassadör 2024 i Skåne. Hon hyllas för sitt engagemang att locka fler till en bransch som ständigt behöver ny kompetens för att möta framtida behov.

– Jag är glad att mitt arbete uppskattas och att jag får bekräftelse på att andra ser att jag gör ett bra jobb, säger Camilla Persson.

Priset delas ut varje år av Vård- och omsorgscollege Skåne, som verkar för att skolor och arbetsgivare samarbetar för att utbilda och rekrytera fler till yrken inom vården.

En inspiration

Jurins motivering:

Camilla har en unik förmåga att fånga och inspirera kandidater att söka till vårt yrke, ung som äldre. Hon är alltid engagerad, alltid tillmötesgående, proffsig, och har eleverna i fokus.

Camilla Persson utsedd till Årets vård- och omsorgsambassadör 2024 i Skåne
Camilla Persson, stödassistent på daglig verksamhet i Eslövs kommun får diplom av Petra Douhane, processledare på Vård- och omsorgscollege Skåne.

Hjälper invånarna

Camilla Perssons insatser gör skillnad inte bara för arbetsmarknaden utan också för invånarna i kommunen.

Genom att locka fler att utbilda sig och arbeta inom vården, bidrar hon till att kommunen har den kompetens som behövs för att ta hand om de mest sårbara.

Stort grattis, Camilla Persson!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window