Åsa Ratcovich blir ny förvaltningschef i Eslövs kommun

Till ny chef för Serviceförvaltningen i Eslövs kommun har kommunstyrelsen den 4 juni utsett Åsa Ratcovich. Åsa är sedan 2014 förvaltningschef för Samhällsbyggnad i Hörby kommun. Åsa tillträder sin nya tjänst den 21 augusti.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Åsa Ratcovich – ny chef för Serviceförvaltningen från den 21 augusti.

– Det ska bli roligt att börja jobba i Eslöv och jag är väldigt stolt och glad över förtroendet jag har fått att leda och utveckla Serviceförvaltningen, säger Åsa Ratcovich och fortsätter:

– Det som lockar mig med Eslöv är att det är en spännande kommun utifrån visionen Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Läget i Skåne är fantastiskt med närheten till naturen och storstadsområdena. I Eslövs kommun finns det mycket plats för människor att bo och leva på och för företag att ha sina verksamheter i. Kommunen har också en bra och lagom storlek.

– Serviceförvaltningen har en mycket viktig roll i kommunen; service är det vi finns till för som kommun. Jag ser också fram emot att jobba både utåt och inåt mot organisationen.

– Vi är mycket glada över att hälsa Åsa Ratcovich välkommen till Eslöv. Åsas gedigna erfarenhet från kommunsektorn tillsammans med hennes driv och fokus på förändringsledning var precis det vi sökte till tjänsten som förvaltningschef, säger Eva Hallberg, kommundirektör.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window