Senaste nyheter

 • Eslöv visar sitt stöd för Ukraina

  Den 24 februari är det två år sedan Ryssland inledde sin fullskaliga invasion av Ukraina. I Eslövs kommun vill vi visa vårt stöd och vår solidaritet med det ukrainska folket.

 • Åkerbo förskola flyttar till andra lokaler i höst

  Barn- och familjenämnden beslutade på onsdagskvällen att Åkerbo förskola i centrala Eslöv ska flytta till andra lokaler i höst. Ambitionen är att erbjuda barnen på Åkerbos förskola plats på Fridebo förskola, i så sammanhållna grupper som möjligt.

 • Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 26 februari

  Välkommen att följa kommunfullmäktiges sammanträde måndagen den 26 februari! Du kan följa mötet på plats eller via webben, direkt eller i efterhand.

 • Fiberutbyggnaden på landsbygden fortsätter i Eslövs kommun

  Nu får ytterligare cirka 250 boende och företagare i olika områden runt om i kommunen möjlighet till fiber till ett normalpris. Detta tack vare det stöd på fem miljoner kronor per år 2022–2025 som fullmäktige avsatt för att täcka så kallade vita fläckar på landsbygden. Region Skåne bidrar för andra året i rad med samma...

 • Eldsjälar och utövare hedrades på årets prisgala

  Årets prisgala hölls i Medborgarhuset under torsdagen. Prisgalan arrangeras en gång om året för att hylla Eslövs fantastiska föreningsliv, idrottsprestationer och kreativa krafter.

 • Följ med på trygghetsvandring i Marieholm 27 februari

  Du som bor, jobbar, går i skolan eller på annat sätt verkar i Marieholm, är välkommen att vara med på trygghetsvandringen den 27 februari. Politiker, tjänstepersoner, polisen, räddningstjänsten och Stiftelsen Tryggare Sverige är med på trygghetsvandringen i Marieholm.

 • Fel på fakturor för barnomsorg i Kivra

  Kommunen har en ny fakturaleverantör och tyvärr har det blivit fel vid månadens utskick av barnomsorgsfakturor via Kivra.

 • Möte med översvämningsdrabbade i Gårdstånga

  Ett 60-tal Gårdstångabor kom när kommunen bjöd in till samtal kring översvämningarna längs Kävlingeån. Med på mötet var representanter för Länsstyrelsen, Räddningstjänsten Syd, Sydvatten och VA SYD.

 • Eslövs kommun startar kunskapsråd för vattenfrågor

  Eslövs kommunstyrelse har beslutat att avsätta 150 000 kronor till att starta ett kunskapsråd för sjö- och vattendragsfrågor. Avsikten är att jobba långsiktigt med vattenfrågorna och försöka förebygga framtida effekter av de klimatförändringar som bland annat lett till svåra översvämningar i vår kommun.

 • Translate

  You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

  Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

  Close popup window