Sommarvikarier sökes till hemgångsteamet och nattpatrullen i Eslövs kommun

Ansök här (7 dagar kvar)
job advertisement image

Har du en passion för att göra skillnad i äldre människors liv? Vill du vara med och skapa meningsfull tillvaro för våra äldre, ansök nu för tjänsten som sommarvikarie till hemgångsteamet eller nattpatrullen!

Ditt uppdrag

Hemgångsteamet - som omsorgspersonal i hemgångsteamet arbetar du med personlig omvårdnad, social omsorg, HSL-insatser samt coachande vardagsrehabilitering i ordinärt boende (hemvården) för personer som skrivs ut från sjukhuset. Du kommer arbeta nära andra hemvårdsteam och arbetet leds delvis av teamets legitimerade personal. För att transportera sig mellan brukarna använder man sig av tjänstebil och tjänstecykel. Enheten har arbetspass förlagda på både dag, kväll samt helg.

Nattpatrullen - i nattpatrullen är man fem personal per natt och arbetet innebär att ge en god omvårdnad och trygghet till våra brukare nattetid. Arbetet innebär n del ensamarbete vilket gör att du som söker behöver vara trygg i din yrkesroll. Under natten har man alltid tillgång till tjänstebil för att ta sig mellan brukarna.

Gemensamt för båda tjänsterna är enheternas upptagningsområde som sträcker sig över hela Eslövs kommun och stundtals kräver att man måste var beredd på långa körsträckor. Även dokumentation i journalföringssystemet LifeCare ingår i arbetet för båda tjänsterna.

Din erfarenhet

• Är utbildad undersköterska eller har pågående sjuksköterske- eller läkarutbildning

• Har i någon utsträckning arbetat inom hemvård de senaste åren

• Innehar B-körkort för manuell växellåda och kan cykla

• Behärskar det svenska språket både i tal och skrift

• Har god datorvana

Meriterande är:

• Erfarenhet av rehabilitering eller arbete på natten

Är det här du?

• Trygg och har förmåga att skilja på sak och person

• Samarbetsorienterad och kan anpassa dig för att nå gemensamma mål

• Kreativ och finner nya lösningar på gamla problem

• Hanterar stress på ett konstruktivt sätt och bibehåller ett gott humör även vid motgångar

Vi erbjuder

Ett varierande arbete med många hjälpsamma kollegor och härliga brukare. Vi erbjuder alla våra sommarvikarier ersättning för Skånetrafikens sommarbiljett, Detta mot att du som sommarvikarie har fullföljt ditt sommarschema.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Hemgångsteamet är en specialiserad enhet för brukare som skrivs ut från sjukhuset med behov av stöd och omsorg. Just nu söker hemgångsteamet sommarvikarier som har stort intresse och engagemang av att arbeta rehabiliterande, stödjande och coachande.

Nattpatrullen arbetar över hela Eslövs kommuns hemvårdsområden för att hjälpa brukarna med den omvårdnad som de beviljade nattetid.

Välkommen till Eslöv - där hjärta, framtidstro och våra värdeord: engagemang, nyskapande och allas lika värde genomsyrar allt vi gör. Tillsammans formar vi resultat och strävar mot vår vision: att bli Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window