Gör skillnad!- Vi söker nu sommarhjältar till verksamhet funktionsnedsättning

Ansök här (99 dagar kvar)
job advertisement image

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Är du en person med stort engagemang, uppskattar variation och vill vara med och göra skillnad? Din framtid börjar inom vården hos oss i Eslövs kommun!

Inom verksamhet funktionsnedsättning är du med och skapar välbefinnande och trygghet för personer som har olika förutsättningar utifrån intresse, ålder och funktionsvariationer. Vi sätter brukarens behov i centrum och möjliggör dennes rätt till självbestämmande, delaktighet och inflytande över sitt egna liv. Vår målgrupp är både barn, ungdomar och äldre med fysiska eller psykiska funktionshinder.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med engagerade kollegor arbetar ni för att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Som sommarvikarie hos oss får du möjlighet att vårda, vägleda, utvecklas och göra skillnad. I samtliga verksamheter hjälper du våra brukare med bland annat vardagliga sysslor, personlig omvårdnad, ledsagning, aktiviteter, att dela ut medicin samt övriga insatser som bidrar till en meningsfull vardag utifrån den enskilde brukarens behov.

Verksamhet funktionsnedsättning styrs av lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) och socialtjänstlagen (SoL). Hos oss kan du arbeta inom flera verksamhetsområden:

• Service-, och gruppboende för vuxna
• Boende och korttidsvistelse/korttidstillsyn för barn och ungdomar
• Daglig verksamhet
• Personlig assistans
• Särskilt boende och boendestöd inom socialpsykiatrin

Vi har dygnet runt verksamhet och vi ser därför att du ska kunna arbeta varierande arbetstider under dag, kväll och natt, både vardagar och helger.

Du kommer ersätta ordinarie personal under semesterperioden juni-augusti. Som sommarvikarie behöver du kunna arbeta minst fyra sammanhängande veckor under denna period. Vi ser gärna att du är tillgänglig under våren och kan fortsätta jobba under sommaren, så skicka in din ansökan redan nu- Vi hoppas du vill vara med och göra skillnad!

Kvalifikationer

För att jobba som sommarvikarie hos oss behöver du:
• Vara minst 18 år
• Behärska svenska språket, både i tal och skrift samt ha god datorvana. Detta då arbetet kräver vårddokumentation och kommunikation med brukare, kollegor och anhöriga

Meriterande är:
• Utbildning inom Vård och Omsorg, Barn och Utbildning eller annan likvärdig utbildning
• Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete och arbete med personer med funktionsnedsättning
• B-körkort

Som person ser vi att du är lugn och trygg. Du har lätt för att sätta dig in i andra människors situation och har förmåga att lyssna, förstå och visa hänsyn. Du är samarbetsorienterad samtidigt som du kan arbeta självständigt. Då situationer snabbt kan förändras i arbetet, så har du lätt för att hitta lösningar och kan hantera stress på ett konstruktivt sätt. Vi värdesätter din nyfikenhet, flexibilitet och förmåga att ta eget initiativ.

Eslövs kommun begär utdrag ur belastningsregistret vid nyanställningar av medarbetare som ska arbeta i brukares hem. Blir du aktuell för anställning ska du vara beredd att uppvisa följande utdrag från belastningsregistret:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Vid arbeta med barn med funktionsnedsättning gäller följande utdrag:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window