Konferens om musik som verktyg i arbetet med människor med intellektuella funktionsvariationer

Musik funkar i Medborgarhuset i Eslöv måndagen den 13 maj är en inspirationsdag för den som arbetar eller vill arbeta med musiken som verktyg tillsammans med människor med intellektuella funktionsvariationer. En dag full av tips och tankar kring metoder och förhållningssätt, och samtidigt en mötesplats för utbyte av erfarenheter och nätverkande.

Nyheten är mer än 60 dagar gammal

Vi har samlat föreläsare som ligger i framkant vad gäller konstnärlig kvalitet, pedagogisk kompetens och utveckling av förhållningssätt.

Underhållning och utställning

Utöver föreläsningar bjuder dagen på musikunderhållning och i foajén ett utställningstorg.

I Skåne finns en mängd kulturverksamheter som vänder sig till personer med intellektuella funktionsvariationer. Många kulturverksamheter har lång erfarenhet och ett stort pedagogiskt kunnande. Andra är kanske nystartade och behöver lite inspiration för att komma vidare.

Regional mötesplats

Musik funkar är tänkt som en regional mötesplats för den som arbetar med musik som verktyg och för den som vill börja utforska möjligheterna att starta liknande verksamheter.

Arrangör för Musik funkar är Eslövs kommun i samarbete med Musik i syd.

Här är hela programmet, anmälan och mer om föreläsarna!

För mer information välkommen att kontakta Marcus Laurin, Kultursamordnare Vård och Omsorg i Eslövs kommun, telefon 072-573 79 27 mejl marcus.laurin@eslov.se

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window