LSS sjuksköterska sökes till Eslövs Kommun

Ansök här (8 dagar kvar)
job advertisement image

Eslövs Kommun letar efter sjuksköterska till LSS verksamheten, som delar vår passion för att leverera god vård till personer med bestående funktionsnedsättningar.


Ditt uppdrag

Kommunen har flera olika mindre boende inom LSS (lagen om stöd och service) verksamheten. Det finns 16 boenden i innerstan och 3 i orterna strax utanför. Det finns allt från barn till den äldre människan med funktionsnedsättningar inom verksamheten. Vi har också ansvar för ett socialpsykiatri boende.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig och utför eller delegerar HSL (hälso- och sjukvårdslagen) insatser som patienterna har behov av. Du har ansvar för att delegera, handleda och stödja personal på respektive boende i HSL uppgifterna.

Arbetsuppgifterna består i hög grad av bedömningar, bibehålla status hos patienten men också att lösa akuta behov som uppstår. Vi bedriver en avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, idoc. Detta innebär att du har många kontaktytor och är en del av ett stort nätverk.

Tjänsten är förlagd till dagtid med helg tjänstgöring var 6:e helg med vissa av helg turerna kan ligga som kvällspass. Helg tjänstgöringen berör alla patienter i kommunen med hemsjukvård oavsett om det är på särskilda boende eller i ordinärt boende.

Din erfarenhet

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Körkort B för manuell växellåda och kan cykla
  • Svenska språket i tal och skrift
  • Datorvana, tjänsten kräver god datorvana då vi arbetar med att utveckla oss digitalt


Är det här du?

Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats.
Anpassar sig och hittar lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
Hittar snabbt lösningar på uppkomna problem.


Vi erbjuder

Då våra patienters behov av hälso- och sjukvård varierar från att vara förebyggande till behov av avancerad sjukvård, så innebär rollen varierat och omväxlande arbete riktat mot en bred målgrupp.

Genom aktivt och modigt medarbetarskap, samt ett tillitsfullt ledarskap, gör vi skillnad för människor varje dag.

Vi är också glada över att kunna erbjuda bland Skånes lägsta veckoarbetstider 37h per vecka för de som arbetar dagtid och 34,33h per vecka för de som arbetar kväll.


Om arbetsplatsen

Även om arbetet inom sjuksköterskeenheten ofta i stor grad är självständigt så kommer du självklart ingå i ett team av erfarna kollegor där möjlighet till stöd finns. Vi bedriver avancerad vård i hemmet med stöd av vårdcentralerna, ASIH, Mobila Teamet och iDoc.

 Som LSS sjuksköterska sitter man tillsammans med verksamhetens administration. Där finns kollegor i form av enhetschefer, verksamhetschef, administrativ personal, sjukgymnast och arbetsterapeuter. 

Välkommen till Eslöv där hjärta, framtidstro och våra värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde genomsyrar allt vi gör.


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.


Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window