Eslövs kommun som arbetsgivare

I Eslövs kommun arbetar vi för att Eslövsborna ska få den service de behöver för att kunna leva ett så gott liv som möjligt. Det är vårt viktigaste uppdrag!

Eslövs kommun är en värderingsstyrd kommun med ett enat arbetssätt. Tillsammans arbetar vi genom engagemang, nyskapande och allas lika värde för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I det arbetet är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas.

Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun. Ett bra betyg som vi dessutom ständigt arbetar för att förbättra.

Kort sagt, det finns många goda anledningar till att välja Eslövs kommun som arbetsgivare. Här har vi samlat tio av dem.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window