Timvikarier sökes inom personlig assistans i Eslövs kommun

Ansök här (42 dagar kvar)
job advertisement image

Vill du vara med och göra skillnad i våra brukares vardag? Som personlig assistent kommer du hjälpa den enskilde i vardagen utifrån dennes behov och önskemål. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom personlig assistans och där varje dag bjuder på nya utmaningar.

Ditt uppdrag

Som personlig assistent kommer du hjälpa brukare i deras vardagliga liv. Det innebär att du fungerar som brukarens förlängda arm och hjälper till med exempelvis: 

  • personlig hygien och av-, och påklädning
  • stöttning vid socialt samspel och andra saker som är primära för att deras vardag ska fungera

I arbetet ingår viss dokumentation. Våra tre värdeord engagemang, nyskapande och allas lika värde fungerar som riktlinjer i vårt dagliga arbete.

Som vikarie täcker du upp vid ordinarie personals frånvaro eller vid kortare semestervikariat, vilket innebär att du kommer arbeta hos flera olika brukare. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda på dag, kväll, sovande jour, vaken natt och helg.

Rökning och husdjur förekommer hos en del av våra brukare.

Din erfarenhet

För att bli aktuell för en anställning hos oss krävs:

  • att du ska ha fyllt 18 år
  • att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift

Meriterande är:

  • tidigare erfarenhet av arbete inom personlig assistans eller arbete med personer som har funktionsnedsättning
  • B-körkort och tillgång till bil eftersom några av våra brukare bor utanför Eslöv

Är det här du?

Som person ser vi att du är flexibel och uppmärksam på brukarnas behov. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har en positiv människosyn. Målet för oss är att våra brukare ska känna trygghet i sin vardag och få det stöd och hjälp de behöver. Vi ser därför vikten av att du är engagerad, trygg i dig själv, noggrann i utförandet av dina arbetssysslor och kan ta egna initiativ. Vidare har du bra samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och gott bemötande.  Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull då du arbetar ensam och kan tvingas fatta självständiga beslut i varierande situationer. 

Vi erbjuder

För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Om arbetsplatsen

Inom personlig assistans hjälper vi personer med omfattande funktionsnedsättningar och som är under 65 år. Vi stöttar den enskilde med sina grundläggande behov för att denne ska klara vardagen. 

Övrigt

I denna rekrytering kommer intervjuer att hållas löpande samtidigt som vi kommer ta alla sökande i beaktande.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Om arbetsplatsen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window