Jobbkategori: Socialt arbete

Engagerad LSS-handläggare sökes till Myndighetsenheten i Eslövs kommun

Utredare sökes till socialtjänsten i Eslövs kommun

Eslövs kommun är en regional stjärna som alltid är det självklara valet för företagare vid utveckling och etablering. Med vår framstående livsmedelsprofil och vårt mångsidiga, livskraftiga näringsliv skapar vi attraktionskraft. Vi växer hållbart tillsammans med nya företag och invånare.

Välkommen till en grönare framtid!

Som utredare inom socialtjänsten är du spindeln i nätet, leder utredningar enligt BBIC med fokus på samverkan och kvalitet. Här får du möjlighet att göra verklig skillnad och forma en tryggare framtid för barn och unga i Eslöv.

Ditt uppdrag

 • Myndighetsansvar som utredande socialsekreterare.
 • Bedrivning av utredningar enligt BBIC.
 • Genomförande av uppföljningar och omprövningar av bistånd.
 • Samverkan med barnens nätverk och andra viktiga aktörer.
 • Motivationsarbete med familjen.
 • Handläggning enligt SoL- och LVU-lagstiftningen, samt lag om placering av barn i skyddat boende.

Din erfarenhet

 • Du har en socionomutbildning.
 • Du har erfarenhet av socialt arbete, särskilt utredningar inom socialtjänsten för barn och unga.
 • Du har B-körkort.
 • God kunskap om gällande lagstiftning, förordningar och riktlinjer.

Är det här du?

 • Strukturerad: Du arbetar metodiskt och effektivt med utredningar, håller deadlines och ser till att uppgifter slutförs i tid för att säkerställa bästa möjliga resultat för barn och unga inom socialtjänsten.
 • Trygg: Du står stadigt i utmanande situationer inom socialtjänsten, uttrycker dina åsikter och sätter gränser på ett konstruktivt sätt för att säkerställa barnens välbefinnande och säkerhet.
 • Samarbetsorienterad: Du är anpassningsbar och samarbetsvillig, fokuserad på att uppnå gemensamma mål och lösningsorienterad i din interaktion med kollegor och samverkanspartners för att skapa trygghet och bästa möjliga förhållanden för barnen.

Vi erbjuder

Trivsel och psykosocial trygghet är viktigt för både chefer och medarbetare, där alla ges möjlighet att uttrycka sina åsikter.

Vi är engagerade i att vara en attraktiv arbetsgivare och arbetar aktivt med att utveckla detta område.

Som anställd i kommunen får du extern handledning i grupp, intern ärendehandledning med arbetsledare både enskilt och i grupp, introduktionsdag för nyanställda i Eslövs kommun och friskvårdsbidrag.

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

Tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Om arbetsplatsen

Eslövs kommun söker stödassistenter till LSS verksamhet

Eslövs kommun söker semester-, och timvikarier inom personlig assistans

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Vi söker nu dig som vill arbeta som semester-, och timvikarie inom personlig assistans.

Om arbetsplatsen

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window