Jobbkategori: Pedagogiskt arbete

Lärare till Östra Strö skolan i Eslöv

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Team Östra arbetar aktivt för att bli Eslövs bästa skolor?

Team Östra består av Nya Östra skolan och Östra strö skola. Östra strö skola är den lilla byskolan med anor från 1800 - talet.

Skolan arbetar aktivt med hållbar utveckling och är Grön Flagg certifierad. Skolan har en generös skolgård som stimulerar till lek och umgänge. Här går 40 -talet elever från förskoleklass till årskurs 3.

Hos oss trivs man!

Arbetsuppgifter

Du har nu möjligheten att få bli en del av Team Östra och Östra strö skola.

Vi söker en trygg och strukturerad lärare som ser fördelarna med den lilla skolan. Du är van vid att samplanera och sambedöma i ditt arbete. Du är även insatt i ett språkutvecklande arbetssätt med en tydlig struktur för dina lektioner.

Du kommer att ingå i arbetslag där ni har möjligheter till nära samarbete i och kring det mesta. Stor vikt läggs vid ett lösningsorienterat förhållningssätt och att vara en del i att hitta lösningar i vardagen.

Då det inte finns kollektivtrafik till skolan behöver du tillgång till bil och körkort.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med legitimation mot åk 1-3 och bred behörighet.

I ditt arbete kommer du möta människor i många olika sammanhang. Därför är det viktigt att du har ett förtroendeskapande förhållningssätt till alla du möter. Du skapar goda relationer, hanterar konflikter och använder bland annat humor för att förstärka relationerna med andra.

Ditt ledarskap bygger på tydlig kommunikation och att du agerar med självförtroende. Du tar initiativ, har nya idéer och ser lösningar där du får med dig både elever och kollegor i ditt arbete. Du har en förmåga att balansera kraven i arbetsliv och privatliv.

Vi ser det som en självklarhet att du är en god ambassadör för allas lika värde.

Är du en förebild för elever och kollegor? Älskar du ditt arbete i skolan med eleverna?
Då är du den vi söker till Team Östra och Östra strö skola!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window