Jobbkategori: Hotell - restaurang - storhushåll

Medborgarhuset i Eslöv söker ny kock

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att i Eslövs kommun tycker 9 av 10 medarbetare att deras arbete är meningsfullt?

Medborgarhuset i Eslöv är ett av Sveriges yngsta byggnadsminnen. Byggnaden som stod färdig 1957 och är ritad av arkitekten Hans Asplund lockar ofta till sig nyfikna besökare, inte bara från Sverige, utan hela världen! Medborgarhuset ligger i centrala Eslöv och är en mötesplats för allt från konferenser till kulturarrangemang.

I Medborgarhuset finns det även ett kök som mot beställning lagar mat till konferenser och evenemang. Köket använder sig av ekologiska råvaror i den mån det är möjligt och erbjuder alltid vegetariska alternativ samt specialkost om så efterfrågas. I Medborgarhuset arbetar just nu sex personer, och verksamheten präglas av en vilja att hjälpa varandra för att gästen ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Nu söker vi en ny kock till vårt kök som vill vara med och fortsätta hålla den höga standard på service och matlagning som finns i Medborgarhuset.

Arbetsuppgifter

Som kock på Medborgarhuset kommer du ha stor kreativ frihet i ditt arbete när du tillagar måltider av högsta klass till husets gäster. Storleken på varje ätande sällskap kan skilja sig från 10 personer upp till 250 personer. I köket är ni två kockar som tillsammans ansvarar för att alla måltider under dagen förhöjer gästens totala upplevelse av sitt besök hos oss. Du kommer arbeta med både det kalla och det varma. Du känner stolthet för maten du lagar, brödet du bakar, fikat du fixar till pausen och du bidrar med nyfikenhet och nytänkande i alla dessa delar.

Verksamheten i vårt kök skiljer sig ofta beroende på vilka gäster som besöker oss. Ena dagen är det föreningens årsmöte, andra dagen är det heldagskonferensen med deltagare från hela Skåne, och tredje dagen är det ett kulturarrangemang på kvällen, variation och omväxling som förnöjer!

I rollen ingår även alla praktiska dagliga uppgifter som hör till köket, såsom egenkontroll, renhållning, disk, beställningar genom beställningsportalen Proceedo.

Det förekommer dialog med gästerna, och du arbetar nära resterande kollegor i huset vilket innebär du ibland hjälper till med andra arbetsuppgifter som vanligtvis inte ingår i köket så som möblering mm. Arbetstiden är förlagd på dagar, kvällar, och helger.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du gått en kockutbildning och har flera års erfarenhet av att arbeta som kock i ett restaurangkök.

Vi ser gärna att du har kunskap om olika allergener samt att du tidigare har arbetat med egenkontroll, renhållning av kök och beställning av livsmedel.

Verksamheten i vårt kök skiljer sig ofta beroende på vilka gäster som besöker oss. Därför är det viktigt för oss att du gillar varierande arbetsdagar där den ena dagen inte behöver vara den andra lik. Det är också viktigt att du kan vara flexibel och hantera alla gäster och deras önskemål på ett tillmötesgående sätt.

För oss är det viktigt att du är självgående och ansvarstagande då arbetet med att planera och tillaga måltiderna sker på eget ansvar.

Andra egenskaper som vi tror att du kommer ha nytta av hos oss är:

• Kreativitet
• Målmedvetenhet
• Samarbetsorienterad
• Nyfikenhet
• Relationsskapande

Är detta en tjänst som passar dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window