Jobbkategori: Chefer och verksamhetsledare

Förvaltningschef till Serviceförvaltningen i Eslövs kommun

Serviceförvaltningens viktiga uppdrag är att sälja sina tjänster till övriga förvaltningar inom Eslövs kommun och härigenom vara självfinansierad. Inom förvaltningen finns verksamhetsområden som kök för äldreomsorg och skola/barnomsorg, lokalvård, fastighetsförvaltning, fastighetsservice, byggprojekt, mat- och elevtransporter samt fordonspool. Gruppen består av ca 230 medarbetare, och och huserar i det helt nyrenoverade och trivsamma gamla rådhuset med gångavstånd till Eslövs station.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att leda serviceförvaltningens verksamhet och utveckling, utifrån det politiska uppdraget. Tillsammans med förvaltningens ledningsgrupp driver du utveckling, effektivisering och kvalitetssäkring utifrån ett helhetsperspektiv.

Ett huvudansvar är att stärka relationen med andra förvaltningar, med ett starkt fokus på kommunnyttan som den servicepartner serviceförvaltningen utgör.
Det finns spännande utmaningar avseende fastighetsfrågor, förvaltning och förändringar som kräver förändringsledning och affärsmannaskap med hög servicegrad.

Som Förvaltningschef är du ytterst ansvarig för att verkställa nämndens beslut, är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

• Högskole- eller universitetsutbildning
• Flerårig erfarenhet som ledare och vana att leda genom chefer
• Flerårig erfarenhet av arbete i en politiskt styrd verksamhet
• Erfarenhet av att leda och driva en komplex organisation

Vi letar efter en Förvaltningschef som:
• är resultatorienterad och målmedveten.
• har en hög samarbetsförmåga, du hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.
• leder verksamheten med fokus på dem verksamheten är till för.
• genom helhetssyn uppmuntrar sina medarbetare att aktivt och gemensamt ta ansvar för helheten och samverka över gränser.
• leder med ett tillitsbaserat ledarskap, med tydlighet kring förutsättningar och förväntningar som främjar starka team.

Är du redo att ta nästa steg och bli en nyckelspelare i skapandet av en hållbar framtid för Eslöv? Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Denna rekrytering görs i samarbete med Randstad och rekryteringskonsult Nadia Milotti som du kan kontakta för frågor kring rekryteringsprocessen på 0768554059.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi fortlöpande utvärderar ansökningar. Alla ansökningar beaktas och ingen kommer bli anställd innan annonsen löper ut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i Kontaktcenter på Gröna Torg 2. Märk din ansökan med Rekryteringsavdelningen och annonsens referensnummer.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Läs gärna våra 10 anledningar till att arbeta i Eslövs kommun:
https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Eslövs kommun söker biträdande rektor till Flyingeskolan


Vill du vara med och påverka skolans utveckling och göra verklig skillnad för eleverna och deras framtid. Din roll är avgörande för att skapa en trygg och stimulerande lärmiljö där varje elev ges möjlighet att nå sin fulla potential.
Vi kommer att hålla förstaintervjuer den 6/3 och 7/3, vi uppskattar om du kan planera din kalender utifrån detta.

Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor kommer du att vara drivande i frågor som rör personal, pedagogik, skolutveckling och verksamhetsfrågor. Tillsammans med rektor leder du skolan mot verksamhetens mål. Utöver det ingår du i skolans trygghetsteam samt elevhälsoteam och bidrar till att utveckla skolans främjande och förebyggande arbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du:
• har en lärarutbildning
• har erfarenhet av läraryrket i årskurs f-6
• är väl förtrogen med skolans uppdrag, styrdokument och de lagar och avtal som
reglerar verksamheten

Vi ser gärna att du har erfarenhet som skolledare och känner väl till vad det innebär att driva och utveckla en skola. Har du även en statlig rektorsutbildning ser vi det som meriterande.

Är det här du?

• en positiv och pedagogisk ledare som jobbar med ett tydligt och tillitsbaserat
ledarskap
• vill vara en del av en skolgemenskap där elevernas lärande och välbefinnande står i centrum
• positiv till samarbete och van vid att arbeta tillsammans med många olika professioner
• trygg och stabil i din roll och har förmågan att hantera utmaningar och ta kloka beslut
• förmågan att skapa ordning och struktur i skolans verksamhet för att säkerställa effektivitet och framgång
•känner dig hemma i den digitala världen och ser möjligheterna med teknikens roll i dagens lärande
•förstår vikten av att skapa en inkluderande miljö där alla elever ges möjlighet att växa och utvecklas

Din passion för lärande och ditt engagemang för elevernas utveckling kommer att vara avgörande i rollen som biträdande rektor på vår skola. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Flyingeskolan är en F -6 skola belägen i centrala Flyinge. En mindre enhet, engagerad personal samt läget ger skolan möjlighet att skapa trygga miljöer och goda förutsättningar för sina elever. Flyingeskolan har två fritidshemsavdelningar som erbjuder olika aktiviteter. Skolbiblioteket och skönlitteratur intar en central plats i det pedagogiska arbetet. Skolan har skapat positiva lärmiljöer för eleverna.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord – engagemang, nyskapande och allas lika värde – arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window