Jobbkategori: Administration - ekonomi - juridik

HR-konsult

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att Eslövs kommun satsar extra mycket på god arbetsmiljö och friska medarbetare? Vi avsätter till exempel varje år en miljon kronor till förebyggande och främjande insatser!

Kommunledningskontoret arbetar under kommunstyrelsens ansvarsområde och bidrar till strategisk kompetens inom en rad områden, så som tillväxt och planering, personalpolitik, ekonomistyrning, kommunikation och näringslivsfrågor. På HR-avdelningen arbetar vi med att stötta organisationens chefer i olika processer. Kommunledningskontorets HR-avdelning söker nu en HR-konsult.

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta brett med HR-frågor och trivs i en roll med en varierande vardag? Som HR-konsult kommer du att stötta organisationens chefer inom olika HR-processer och andra HR-relaterade frågor såsom arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrättsliga frågor och rekrytering. I rollen som HR-konsult deltar du i utveckling av avdelningen och kommunen som arbetsgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en PA-utbildning eller motsvarande högskoleutbildning. I din utbildning ska du ha läst arbetsrätt. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med olika HR-processer hos en större arbetsgivare. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet av rehabiliteringsfrågor, arbetsrättsliga ärenden och fackliga förhandlingar. Meriterande är om du har kunskap om kommunala avtal.

I ditt arbete är du ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du ser det som viktigt med goda och förtroendefulla relationer och har lätt för att samverka med de kontakter som förekommer i din yrkesroll. Du har förmåga att påverka och övertyga andra. Genom din goda kommunikativa förmåga och sociala kompetens har du lätt för att föra fram din talan och argumentera. Du är lösningsfokuserad, hittar snabbt lösningar på uppkomna problem och jobbar på ett prestigelöst sätt. Vidare värdesätter vi att du är trygg i din yrkesroll, du står upp för dina egna åsikter och har mod att säga ifrån.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window