Jobbkategori: Administration - ekonomi - juridik

Administratör, sommarvikarie


Vi erbjuder ett lärorikt sommarjobb där du får möjlighet att jobba administrativt med frågor som rör miljö, natur och stadsplanering. Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vikariatet sträcker sig från 13 juni till 25 augusti.

Arbetsuppgifter

Som administratör på miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen kommer du att arbeta med:

• diarieföring av inkommande och utgående handlingar
• arkivfrågor
• fakturahantering
• posthantering
• medborgarkontakt
• administration

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som:

• har gymnasieexamen och gärna erfarenhet av administrativt arbete
• kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt på svenska

Vi ser gärna att du:

• läser en högskoleutbildning inom samhällsvetenskap, administration eller ekonomi
• har arbetat administrativt i en politiskt styrd organisation och har kunskap om förvaltningslagen

Om du gillar struktur, kan ta egna initiativ och är bra på att samarbeta tror vi du kommer trivas hos oss. Är du även noggrann, bra på att lösa problem och har lätt för att lära dig nya uppgifter, kommer du fixa jobbet galant!

Förvaltningen Miljö och samhällsbyggnads ansvarar för tillsyn enligt miljöbalken, gatu-park – och trafikfrågor samt bygglov och tillsyn enligt plan- och bygglagen i kommunen. Andra frågor förvaltningen har hand om är bland annat miljöstrategiskt arbete och naturvård.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord – engagemang, nyskapande och allas lika värde – arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Övrig information

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/arbete-och-arbetsmarknad/jobba-hos-oss/kommunen-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window