Eldningsförbud

Det är mycket torrt i markerna och stor risk för antändning och brandspridning i skog och mark och därmed förbud mot eldning utomhus. Förbudet gäller tills vidare. Var rädd om dig!

Yrkeshögskolan

Yrkeshögskolan i Eslövs kommun bedriver yrkeshögskoleutbildning både på distans och i bunden utbildningsform.

Yrkeshögskolan präglas av ett dynamiskt förhållningssätt till branscher och dess företrädare och är ofta en förkortad väg till ett kvalificerat yrke. För att en yrkesutbildning ska godkännas av Yh-myndigheten, krävs bevis av utbildningsarrangören att den utbildade studenten har goda jobbmöjligheter efter avslutade studier. Studenter som läser vid Yrkeshögskolans program i Eslöv har ofta jobb väldigt kort efter avslutad utbildning.

Nu är antagningen till höstens utbildningar klar!

Alla sökande som lämnat in sina handlingar har fått ett mejl från yh-antagning.se. För att se ditt antagningsbeslut loggar du in på din ansökningssida. Glöm inte att tacka ja eller nej till erbjuden plats i tid. Du som står som reserv kommer att få ett nytt antagningsbesked om du skulle bli aktuell för en plats på utbildningen du sökt.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tyvärr har vi inte möjlighet att svara dig personligen, men vi läser allt och tar till oss synpunkter. Har du frågor eller vill komma i kontakt med Eslövs kommun kan du vända dig till Kontaktcenter. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.