Gymnasieskolan, en del av Carl Engström-skolan

Bli först på vår nya gymnasieskola som är en del av Carl Engström-skolan! Mitt i centrum och två minuter från tågstationen håller vårt nya gymnasium på att ta form.

När du söker till våra utbildningar som startar hösten 2019, kommer du att mötas av moderna klassrum med ny teknik, ett härligt ljus och luftig atmosfär och gott om plats för både elever och lärare. På entréplan möts du av ett välkomnande café och ett modernt bibliotek.

Läs mer om våra utbildningar

Nyfikna tillsammans!

Vårt samhälle behöver människor som vågar tänka nytt, möta utmaningar, ta egna initiativ och utveckla ny kunskap. Vi är övertygade om att alla har kapacitet att forma sin egen framtid och bidra till samhället. Vi har höga förväntningar på både våra elever och vår personal och vi tror på att alla vill utvecklas. Vi tar ansvar för elevernas lärande och tillsammans vill och kan vi göra skillnad!

Vi är en liten skola där alla blir sedda och får möjlighet att utvecklas. Vår undervisning bygger på forskning och beprövad erfarenhet och utgår från ett entreprenöriellt förhållningssätt.

Skugga en elev

Vi ger dig som vill känna på hur det är att vara gymnasieelev en chans att göra det redan när du går i grundskolan. Boka in ett tillfälle då du kan få följa med en elev på skolan och se hur det är att vara elev på Bergagymnasiet (som från och med hösten 2019 övergår till det nya utbildningscentrumet Carl Engström-skolan). Vill du skugga en elev? Hör av dig till info.bergagymnasiet@eslov.se eller ring 0413-622 65.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window