Utveckling av idrottsparken – Dialogträff med föreningar

Vill du vara med och påverka utveckling av idrottsparken? Välkommen till en föreningsträff för att diskutera utveckling av området och föreningars behov.

När: 8/12 kl 18-19.30

Var: Medborgarhuset

Idrottsparken är ett område som ligger centralt i Östra Eslöv och ambitionen är att utveckla det till ett aktivt och attraktivt område med skola och föreningsverksamhet.

Utformningen av området ska vara präglad av en föreningsdriven utveckling där föreningar får möjlighet att delta aktivt i utvecklingen av området. Därför bjuds föreningar in  som är aktiva i området (eller som vill bli aktiva) till en dialogträff kring utveckling av området. På träffen kommer projektledare presenterar planerna för området och sen kommer vi att diskutera föreningars behov i området och möjliga åtgärder.

Låter det intressant? Anmäl er till Rebecca Stewart via mail till rebecca.stewart@eslov.se.

Du kan läsa mer om planerna för utveckling av idrottsparken och Östra Eslöv här: Fördjupad översiktsplan östra Eslöv – Eslövs kommun (eslov.se)

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window