Anhörigträffar

Är du över 18 år och står nära en person med beroendeproblematik? Har du en vän, partner, förälder, kollega eller ett barn med ett problematiskt förhållande till alkohol, narkotika eller spel om pengar? Då är du välkommen till våra anhörigträffar där du ges möjlighet att träffa andra personer med erfarenhet av att vara anhörig till en person med beroendeproblematik.

Träffarna genomförs med ledning av två socialrådgivare från öppenvården i Eslövs kommun.

Tid

  • 15 september, kl. 17-19
  • 13 oktober, kl. 17-19
  • 10 november, kl. 17-19
  • 15 december, kl. 17-19

Plats

Mötesplats Karidal, Tröskevägen 2, Eslöv.

Om anhörigträffar

Anhörigträffarna handlar om dig som anhörig. Vi pratar om hur det är att vara anhörig till en närstående med beroendeproblematik och hjälps åt att skapa insikt kring beteenden samt hitta strategier som gynnar ditt välmående. Det bjuds på fika i samband med träffarna. Anhörigträffarna är kostnadsfria.

Intresserad?

Meddela oss om du vill närvara på våra anhörigträffar, samt om du har några allergier eller specialkost inför fikan! Lämna ett meddelande med namn och telefonnummer om vi inte svarar, så ringer vi upp!

Emma Strandberg 0702-454457, emma.strandberg@eslov.se eller Johanna Lind 0729-665147, johanna.lind@eslov.se.

Samtalsledarna tillhör en Hbtqi-certifierad verksamhet.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window